PDA

View Full Version : Supraantrenament?

Lovele
11-11-2010, 17:26
Luni: Piept 8 serii impins cu haltera pe plan drept(inclinat nu pot face fara partener)
Triceps: 4 serii 1 exercitiu simplu si 4 serii altu

Miercuri: Picioare: 5-6 serii gennuflexiuni
4 serii extensii pentru femurali
2-3 serii gambe
Abdomen

Vineri: Spate: 4 serii ramat cu bara T sau bara normala.
4 serii tras la scripete
Biceps: 3 serii extensii ale bratului pe antebrate cu haltera
3 serii ciocan cu gantere

E ok sau e suntraantrenament? La ce zi as putea adauga umeri, deltoizi, trapez si cate serii? La spate as mai putea baga inca un exercitiu de 4 serii si la Piept as putea adauga 4-4 serii fluturari plan drept-inclinat?

Mersi de raspunsuri.

Bello
11-11-2010, 17:46
Esti pe definire ?

Lovele
11-11-2010, 17:52
Mi-a revenit mana si ma bag pe masa. Io nu bag definire is ectomorf ;)) Ma ia vantu lol

BogdanMM
11-11-2010, 17:59
nu mi s-ar parea supraantrenament, e ok gandit programul, dar fa si inclinat,
eu am baga umerii lunia, insa millitary pressul l-as face odata la 2 saptamani, iar pt delotizii posterior si lateral as face cate 3 serii de fluturari.

Kelevra
11-11-2010, 18:18
nu mi s-ar parea supraantrenament, e ok gandit programul, dar fa si inclinat,
eu am baga umerii lunia, insa millitary pressul l-as face odata la 2 saptamani, iar pt delotizii posterior si lateral as face cate 3 serii de fluturari.
y e s
Iar trapezul vineri dupa spate 4 serii cred ca sunt de ajuns.

Lovele
11-11-2010, 20:00
Deci vineri adaug 4 serii de trapez (ridicari ale umerilor tinand haltera in mana), iar luni fac deltoizi. 3 serii "fluturari laterale cu gantere, din aplecat la 90 de grade (pentru deltoidul posterior)" si 3 serii "Ridicari alternative ale ganterelor in fata corpului cu mainile intinse".
Ar fi ok asa?

Pyro.666
13-11-2010, 19:10
dak tu crezi ca faci supraantrenament la antre tau de ... atunci eu ce fac?

ovidiu26
13-11-2010, 19:15
Ar mai merge adaugate serii la spate la gambe. Exercitii pe la biceps, piept de asemenea limitandu-te la un nr acceptabil de serii.

dedera
13-11-2010, 20:26
Programul e bun si nu intrii in supraantrenament.La piept poti adauga fluturari si la spate serii in plus.La deltoizi e discutabil...nu stiu cat de intens lucrezi si daca mai esti in stare de umeri dupa piept.Ai putea sa ii bagi cu spatele sau sa separi sa lucrezi deltoidul anterior/median cu pieptul si cel posterior cu spatele.

Lovele
22-11-2010, 19:42
Multumesc mult de sfaturi :D Azi am facut primul antrenament dupa repaus de 2 luni si am decis sa lucrez intens de acum incolo. In 40 de minute am terminat piept, triceps si deltoizii...si a fost foarte greu xD