PDA

View Full Version : Antrenament saptamanal corect nivel mediu!

wreiceva
22-11-2010, 12:56
Buna Ziua

ma numesc Alex am 1.69/73 de kg/mezomorf.Am practicat culturism 3 ani de zile cu rezultate bune.Am stacnat un an si acum m am reapucat de 3 saptamani.(5 antrenamente/saptamana).
In 3 saptamani am urcat de la 68 la 73 de kg.(am adaugat mai jos suplimentele desi cred ca principalul motiv este pofta de mancare imensa pe care o am DUPA ANTRENAMENTE )Am un corp care slabeste f repede si creste la fel.Uneori fara neaparat un antrenament dedicat slabesc( atunci cand renunt tempor la antrenament) deci cred ca sunt Mezomorf rog corectare daca ma insel.
Probabil din experienta voi stagna pe la 75-77 de kg maxim.Atat despre mine

Ca suplimente : -Creatina pura (universal) 2 capsule de 2 ori pe zi dim\seara
-BCAA 2 capsule de 2 ori pe zi inainte si dupa antrenament.

Program antrenament: (REZULTAT dupa 2 ani de incercari si experiente ajungand la concluzia ca mi se potriveste cel mai bine)

Ziua 1-(piept+abdomene)
ziua 2- (picoare inclusiv fesieri +gambe)
Ziua 3 -(spate+umeri+trapez)
Ziua 4 -(biceps+triceps+antebrat)
Ziua 5 -(cateva exercitii cu propriul meu corp 4 serii tractiuni cu priza pt biceps si 4 serii flotari la paralele urmate de antrenament cardio)
Ziua 6 -(pauza)
Ziua 7 -(pauza)

Mentionez ca -antrenamente sunt pe fiecare grupa de muschi de 3 exerciti/4 serii pe exercitiu/6-10 repetari pe serie.
-Exercitiile sunt cu crestere sau descrestere de greutati,si le schimb cam la o luna pentru a nu ma plafona.incerc sa zapacesc pe cat posibil muschiul atunci cand se obijnuieste cu un exercitiu.De asemenea alternez greutati mici cu mari,numarul de repetari din serie etc.

As dori sa intreb:-Programul ca forma sau fond are vreo eroare seminificativa?Stim ca fiecaruia i se potriveste un anumit tip de antrenament.Sunt o fire activa si imi place sa ma antrenez.
-Ce sfat ar fi pentru cresterea mai pronuntata a bicepsului(deficitar).
-Noaptea ma simt putin obosit si cu muschii obositi si mie f somn :) Sa fie o supraantrenare? am inceput cam tare dupa un an de pauza?

Multumesc.
Alex