PDA

View Full Version : Mass Forte Creatin R sau NUtrifort-R sau Mixforte-R?

forsak33n
11-12-2010, 11:45
M-am razgandit sa incerc si ceva nou.Vreau sa iau cu creatina si aminoacizi.
Are ceva ? Ma gandesc sa nu fie prea mult.Si bineintalesc pt masa musculara, care credeti ca este mai bun sau mai potrivit?

Cristian Neagu
11-12-2010, 11:57
E ok.Fosfocreatina cu Amino-R

forsak33n
11-12-2010, 12:19
Imi pare rau dar nu am intales din nou, sa intaleg ca sa iau fosfocreat cu amino-R?Eu doream sa imi schimb umpic suplimentele ,vroiam sa iau de data aceasta creat mono ce am mai luat dar de data aceasta sa iau amino-r in loc de arginina si sa adaug ce am ziu eu mai sus.

forsak33n
11-12-2010, 12:23
Daca nu spuneti-mi dn profesor o alta combinatie mai buna:D :P.Care credeti dumneavoastra

Cristian Neagu
11-12-2010, 12:28
Mono e inferioara celei fosfo-in opinia mea.La arginina nu ar trebui sa renunti pt ca e importanta.Mai bine iei si Glutamina dupa antrenament.

forsak33n
11-12-2010, 17:08
Dar domnu profesor carei treaba cu aminoacizii neesential si cu cei esential ? am auzit ca arginina e neesential si corpu are nevoie de amino esentiali ? ii adevarat?

forsak33n
11-12-2010, 17:17
Si dintre cele de sus de care am zis vreau sa-mi iau care credeti ca este mai bun ?mass forte creatin-R , nutrifort-R sau mixforte-r?

niq23
11-12-2010, 18:15
ca si compozitie mix forte e mai bun fata de cele doua evident si mai scump iar intre mass forte si nutrifort e doar o mica mica diferenta, mass forte are 0,9g creatina per portie iar nutrifort are mai multi carbohidrati, poti citi si tu etichetele sa vezi ce contin si sa le compari nu e mare inginerie...

daca iti iei fosfocreatina si amino r parerea mea mergi pe nutrifort

aminoacizi esentiali sunt cei care nu pot fi sintetizati de corpul tau ei pot fi luati doar din alimente. In organism iti trebuie ambele tipuri de aminoacizi si ensentiali si neesentiali.

Cristian Neagu
11-12-2010, 19:03
Dar domnu profesor carei treaba cu aminoacizii neesential si cu cei esential ? am auzit ca arginina e neesential si corpu are nevoie de amino esentiali ? ii adevarat?

Sunt 2 clase de amino, cum zice Niq23.Nu-ti bate capul cu ei, serios.Oricum nu-i gasesti separat decat in suplimente, deci Amino-R.

forsak33n
11-12-2010, 22:02
Ms :D

alosso
11-12-2010, 22:58
Ma nene fara nici o suparare , dar nu inteleg de ce puneti asemenea intrebari despre suplimente..Nu are nimeni de unde sa stie cum iti va merge tie cu nu stiu ce supliment.
Tu ai nevoie de proteine+carbo+grasimi (afla necesarul caloric) ca sa iti dezvolti forta/masa musculara.
Citeste Informatiile Nutritionale de pe ambalajul suplimentelor si vezi daca coencide cu ce ai tu nevoie...Pot sa iti spuna 500 de persoane ca le merge bine cu suplimentul X si cand il iei si tu sa fi surprins ca nu vei avea rezultate cu el..
Acum sa fiu on topic
Ce ti'a recomandat domnul Neagu e foarte bine pentru un incepator , mai tarziu poti sa le schimbi.Nu uita de vitamine+minerale.
Multa bafta si sper ca nu te'ai suparat pe mine.

forsak33n
11-12-2010, 23:07
Stai linistit , nu m-am suparat :P cum ai zis u sunt incepator :D