PDA

View Full Version : Admini nutrifort-r

forsak33n
22-12-2010, 19:19
Respect.Mi-a ajuns comanda fosfocreat , amino-r si nutrifort-r.Creat iau la fel 3x3 pe zi si amino-r sa iau la fel 4 tablete pe zi?, dimineatza.inainte si dupa antrenament si seara inainte de culcare?.SI din cate am citi pe forum nutrifortu treb luat astfel: inainte de antre si dupa antrenament , o data cu creat si amino?

THx GL ;)

forsak33n
22-12-2010, 19:30
Cu cati ml de apa sau lapte treb amestecat? Pe ambalaj spune ca treb sa iau 105 g (3 linguri?). E ok ?:)

Thx , GL :)

forsak33n
30-12-2010, 14:05
Nici o Idee?

niq23
31-12-2010, 15:11
pe eticheta amino-r scrie 4 tablete de 3 ori pe zi asta inseamna 12 tablete pe zi. Daca iei doar 4 tablete pe zi parerea mea e frectie pe picior de lemn.
Poti lua impreuna cu fosfocreatina ca nu patesti nimic nu interactioneaza intre ele.. nu sunt medicamente... Chiar daca te sperie numarul tabletelor poti lua linistit ca nu patesti nimic se dizolva in burta.

Nu sunt 3 linguri sunt 3 masuri, daca asa scrie asa faci... nu exista o reteta fixa cata apa sau lapte sa pui daca eu iti recomand o anumita cantitate, o sa zici dar nu e prea mult ? sau nu e prea putin? .. asta se face fiecare dupa placul si gustul lui conteaza mai putin cantitatea de apa pusa.

si iarasi o doza de 3 masuri de nutrifort pe toata ziua e putin.
Uite cum faceam eu puneam 6 masuri(2 doze) intr-o sticla si 2 cani cu apa si beam din el in momentele cheie.. dimineata inainte de antrenament dupa antrenament...

Si da se ia si in ziele fara antrenament in caz ca intrebi,, :)

forsak33n
31-12-2010, 19:19
Ms ;)

Cristian Neagu
01-01-2011, 17:03
In timp, knd deja capeti o oarecare experienta, poti sa ajustezi dozele de nutrifort in functie de cantit de alimente consumate/zi.