View Full Version : Problema cu sternul
Am 16 ani si am o problema. Din cauza lipsei de calciu sternul meu a devenit cam deformat (iesit in afara) si e destul de jenant. Specific ca sunt baiat si am 1.80 si 65 kg. De cateva saptamani m-am apucat de sala si am inceput sa iau si ceva suplimente nutritive (proteine) si ceva complex de vitamine si minerale. Ce sanse credeti ca am sa fac mai putin vizibila zona aia iesita in afara si in cat timp? Ce ma sfatuiti ?
Multumesc
Dr.S.Damian
25-03-2004, 09:37
Te sfatuiesc sa antrenezi muschii pectorali. In acest fel se va mai atenua aspectul neplacut. In rest nu prea ai ce sa faci. O sa dureze cativa ani pana vei capata o forma acceptabila, dar alta varianta nu ai.
Cativa ani??? Dar nu e chiar asa deformat , doar un os iesit in afara in partea inferioara a sternului.
VIOREL67
01-04-2004, 23:34
oricum la tine dureaza ceva mult mai mult deoarece trebuie sa iti suplimentezi productia de testosteron ca la modul cum lucrezi:D in scurt timp vei fi lipsit de vlaga:D :D
Daca mersul la sala iti creaza atea semne de intrebare ,nu mai este pt. nimeni ceva neanregula sa mai pui intrebari de felulul asta sokant:D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.