PDA

View Full Version : Vreau sa slabesc!

MariaM
24-03-2004, 10:40
Am si eu o MARE problema...
dupa ce am nascut (acum 2 ani)..am mai ramas cu aprox 15 kg ...de care nu mai pot sa scap...
am incercat tot ce stiu ca ar fi posibil...
1. regim de schimbare metabolis
2. infometare
etc...

ce as mai putea face???

pastilele Xenical sunt bune?...ma bate gandul sa incerc si cu ele...

Multumesc frumos

Dr.S.Damian
25-03-2004, 09:34
Xenicalul este un medicament care inhiba absorbtia unei parti din lipidele ce ajung in tubul digestiv. Se prescrie in cazuri de obezitate.
Eu cred ca solutia ta este sportul. Curele de slabire ca atarebau rezultate limitate in absenta asocierii efortului fizic.
Ca sa stiu ce se poate face, ar trebui sa stiu ce ai incercat si bineinteles, cat mai multe date despre tine.
Daca esti din Bucuresti ai putea sa imi faci o vizita la clinica sa incercam sa rezolvam impreuna problema ta.

MariaM
25-03-2004, 11:16
multumesc frumos pt. raspuns...
miscare fizica..fac....
ma alearga copilul toata ziua...si din pacate....nu am timp de sala sau altceva...

am 1.70si aproape 75 de kg...
in cazul meu Xenicalul credeti ca o sa aiba efect?

multumesc frumos,

Dr.S.Damian
27-03-2004, 07:56
Nu cred.
Parerea mea este sa incerci sa mai reduci din calorii, in special cele aflate in alimente concentrate sau cu multe grasimi.
Efortul pe care il faci cu copilul nu este cel potrivit pentru a reduce din stratul adipos. Sigur, este efort... dar nu cel potrivit. Te inteleg ca nu ai timp. Incearca sa faci ajustari din alimentatie.

VIOREL67
29-03-2004, 23:11
"ma alearga copilul toata ziua...si din pacate....nu am timp de sala sau altceva..."
o ora pe zi se merita.
lasa -ti sotul cu copilul si o ora treci la sala ca este in joc santatea ta si ...de ce nu a cuplului

:D