View Full Version : Solduri late..
Onetwothree
13-02-2011, 14:45
Salut, am 16 ani 1.76 si 66kg si am si eu o problema legata de solduri,mai precis sunt late raaau...nu stiu ce sa fac sa para mai mici..si prin haine se vad.Sunt slab pe restul corpului dar mi se pune grasime doar in spatele soldurilor si pe abdomen.
As avea niste intrebari:
1)Daca slabesc or sa para mai inguste?
2)Daca lucrez la sala spate adica acei dorsali voi parea mai lat sus?Si daca da spuneti-mi niste exercitii.
3)As vrea sa stiu ce tip somatic sunt ...am soldurile mai mari decat pieptul dar mai mici decat umerii.
Multumesc anticipat.
Fane1994
13-02-2011, 15:04
ca sa afli tipul somatic trebuie sa dai mai multe detalii ,cat ai la abdomen ,gamba,incheietura mana,biceps,cat de repede te ingrasi /slabesti ,ai oasele groase/subtiri
1. daca e grasime(si o dai jos) DA,o sa para mai inguste !
2.Logic ca da ... poi cam toate exercitiile pt spate mai important zic eu este ramatul
3.Niste poze(daca nu niste date antropice) ne-ar lamuri mai bine ...
Astia ti'e geneticu..Poti sa pui muschi pe tine sa nu mai fie asa accentuata diferenta , dar in rest nu prea ai ce face..Mai asteapta , esti inca in crestere.
Eu pana acum 1 an aveam trenul inferior mult mai dezvoltat decat cel superior si aratam penibil.Acum s'a mai remediat problema si ..se vede mai frumos ;)
BogdanMM
13-02-2011, 19:05
umeri lati, spate mare, cutie toracica mare, picioare mai groase, si bazinul va deveni mai ``mic``
umeri lati, spate mare, cutie toracica mare, picioare mai groase, si bazinul va deveni mai ``mic``
aici tine cam tot de genetic ...
hieronymus
14-02-2011, 14:15
daca soldurile sunt late din cauza oaselor, nu ai ce sa mai faci. Eventual poti sa slabesti, dar vei arata ca un schelet la torace, si soldurile tot late vor fi.
Sfatul meu e sa treci la dezvoltarea masiva a trenului superior: umeri, spate, piept. Daca le ai mari pe acestea, diferenta fata de solduri nu se mai vede asa tare.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.