PDA

View Full Version : Doctore am nevoie de sfaturi

Kevin
26-03-2004, 10:35
:confused: Salut.sunt nou aici.am 17 ani si in jur de 55-58 kg,1.82 si fac sala de circa 2 sapt.as vrea sa stiu ce imi recomandati pentru a obtine masa musculara frumusica.Pareri am auzit peste tot dar ar trebui sa intreb un expert asa ca am apelat la dvs.Sper sa ma ajutati.Multumesc

Tovarasu meu de sala are 18 ani,1.92 , 120 si ceva de kg si nu stie ce trebuie sa faca ca sa slabeasca,nu prea mult dar sa puna masa musc.pe el.Ce recomandati? astept raspunsul dvs.

Va multumesc anticipat

Dr.S.Damian
27-03-2004, 08:24
Kevin,
In ambele cazuri sunt foarte multe lucruri de stiut, de aceea primul sfat este sa incepeti amandoi sa va documentati temeinic.
In cazul tau, alimentatia bogata in proteine si antrenamentul puternic reprezinta solutia. Foloseste si un concentrat proteic (de exemplu Ideal Protein).
Pentru prietenul tau: regim alimentar hipocaloric si efort aerob.

Kevin
28-03-2004, 00:55
Am gasit intr-o revista "Culturism&Fitness" Ideal Protein si zice aici ca trebuie luat cu lapte .daca iau cu apa slabesc.mai am o intrebare : credeti ca e prea devreme sa incep sa iau creatina monohidrata ? ma ajuta cu ceva ? in cele 2 sapt de sala am observat anumite modificari pe corpul meu . mici dar sunt :)

Dr.S.Damian
30-03-2004, 11:24
Da, cred ca ar mai trebui sa astepti cu creatina.