PDA

View Full Version : Unde gresesc?

jackzorn
28-02-2011, 23:04
Am 18 ani si am inaltimea ~ 1,62 , iar de vreo 3 ani incoace nu am mai pus nici macar un cm, precizez iau cel putin 3 mese consistente pe zi, practic si sport si mai precis fac sala de cam 1 an, pe langa trasul de fiare mai inot insa mai rar, merg cu bicicleta,fac si cardio la sala, joc fotbal,mai rar si baschet deci miscare fac... cu odihna nu pot spune ca stau prea bine insa nici rau , dorm intre 6 si 8 ore pe noapte. Ce sanse am sa mai cresc? Din punct de vedere al geneticului nu cred ca e vreo problema, avand in vedere ca fratele meu are peste 1,74... Mai pot face oare ceva in aceasta privinta ? Macar cativa cm daca as mai putea creste...

p.s. nu stiu daca are vreo importanta insa precizez ca nu am vicii gen alchool,tigari ..

wreiceva
01-03-2011, 08:54
Salut

Iti scriu pentru ca si eu am 1.65 maxim asta la 25 de ani dar sunt proportionat oki si fac sala de 4-5 ani ceea ce ma ajuta s ama un fizic destul de invidiat.
Si fratele meu are 1.77 asta nu insemna ca trebuie sa am si eu.
Sportul e oki insa pentru inaltare trebuia sa faci un sport gen basket de mai mic.O s amai cresti 2-3 cm probabil pana pe la 25 de ani moment in care fizicul uman de regula atinge apogeul cresterii.Atata esti tu nu trebuie sa ti faci griji.Nu inaltimea e totul.Cat despre culturism am 1.65 si peste 75 kg greutate cu o muscultura peste medie..deci se poate..( si nu duc lipsa de nimik si nici nu ma simt complexat )
Nu gresesti cu nimik asa esti tu ;)
Bafta

Alessandro
01-03-2011, 09:19
Salut

Iti scriu pentru ca si eu am 1.65 maxim asta la 25 de ani dar sunt proportionat oki si fac sala de 4-5 ani ceea ce ma ajuta s ama un fizic destul de invidiat.
Si fratele meu are 1.77 asta nu insemna ca trebuie sa am si eu.
Sportul e oki insa pentru inaltare trebuia sa faci un sport gen basket de mai mic.O s amai cresti 2-3 cm probabil pana pe la 25 de ani moment in care fizicul uman de regula atinge apogeul cresterii.Atata esti tu nu trebuie sa ti faci griji.Nu inaltimea e totul.Cat despre culturism am 1.65 si peste 75 kg greutate cu o muscultura peste medie..deci se poate..( si nu duc lipsa de nimik si nici nu ma simt complexat )
Nu gresesti cu nimik asa esti tu ;)
Bafta
este expirata de mult asta

MariusBoss
01-03-2011, 09:55
Defapt baschetul nu te inalta..datorita sariturilor cand dai la cos , impactul cu podeaua iti cauzeaza in timp.Documenteaza-te!

wreiceva
01-03-2011, 17:45
Defapt baschetul nu te inalta..datorita sariturilor cand dai la cos , impactul cu podeaua iti cauzeaza in timp.Documenteaza-te!
oricum e tarziu el nu mai face..insa cotinui sa cred ca sunt sporturi care avantajeaza cresterea in inlatime..;)