PDA

View Full Version : Potenta?

Giggi
27-03-2004, 12:53
Am 15 ani....in ultima vreme fac sex cam 1 data pe saptamana(nu am prietena si fac sex cu o...amanta care e cu 13 ani mai in varsta ca mine ).. in ultimile 3 saptamani.. dupa primu numar...nu mai pot, nu se mai scoala..sau se scoala si cand shcimb pozitia..in interval de cateva secunde se culca la loc.
Nu pot sa ma gandesc la impotenta ca la varsta mea..m`as sinucide daca as afla asta.Pur si simplu nu mai simt ca ma excita persoana cu care fac sex...
Poate cineva as`si deie cu parerile pls ca`s cam disperat si orice parare e bine primita :)

multumesc

VIOREL67
27-03-2004, 21:10
Dup primul nr. nu mai merge....:D
fratiorule cauta ca primul nr. sa fie ala bestial si pt. al doilea astapta relaxat cateva minute bune sau zile..ani.:D
nu este treaba de excitatie ...doar refacere

LittleBig
29-03-2004, 10:16
gigele,

parerea mea este sa cauti pe cineva mai apropiat ca varsta, cu care sa te simti mai relaxat psihic in primul rand si cu care sa ai si alte puncte in comun, nu numai sexul... o plimbare, o discoteca, excursii...si vezi atunci cum merge treaba.

oricum e un progres, la varsta ta , multi fac sex ...cu mana:)

Giggi
29-03-2004, 22:19
Tipa asta`i casatorita si o facem numa pe shusta..daca intelegeti :P

Da` oricum ma culc cu ea de vro 6 luni.. si pana acu 3 sapt. mergea totu` perfect.. adica 3 numere duceam lejer si cand faceam preludiu ma exictam si eu si abea asteptam sa ajungem la ...penetrare,acuma ... nu ma mai excit dupa cum vam zis... dupa primu numar..is varza..si daca se scoala, o penetrez si cand ii sa schimbam pozitia..bye bye ...sa duce la culcare :(

VIOREL67
29-03-2004, 23:21
Iti repet
fa in asa fel ca primul sa fie de durata si calitativ.
poate este de inteles ca doreste mandra 3-10 nr. de la tine daca tu o gadili:D
calm si la punctul dorit.
si sfatul de mai sus este de luat in consideratie ca este bun.