deldones_jan
27-03-2004, 13:30
domnule doctor dupa ce am terminat decanofortul din ianuarie acum in martie ma simteam f. bine.. nu aveam probleme cu nimic nici cu inima isi revenise si ritmul sangvin.si tot..asta pana sa-mi cumpar un Animal Pak+creatina+dextroza+un supliment de la pro nutrition....de cum am luat prima doza de animal pak si creatina..a mers bine la sala. am avut din prima crestere la piept..insa din urmatoarea zi...si urmatoarea..asta e a 3-a de cand simt ca am luat-o razna..ieri am facut 2 serii la presa multifunctionala la picioare si m-a luat cu ameteala..am plecat acasa...aseara am facut 2 serii cu ganterele la umeri. m-a luat cu ameteala..ceva nu este in regula..am luat o pauza de 2 minute..nimic...am mai stat 2 nimic...inca 10 !!!!!!! inima imi tot batea de parca as fi alergat 5km... am intrebat instructorul de sala si mi-a raspuns pe un ton asa flegmatic ca dak "vrei sa mai ai copii ia-o mai usor"..dar nu mi-a raspuns ceva concludent ce sa fac..sa nu mai iau creatina sa nu mai iau supliment..sa imi vad analizele la EKG nimic...si pana la urma nust ce-i cu mine...deci totul a fost ok. pana sa incep sa iau animalu+creatina+dextroza+supliment...probabil animalul+suplimentu nu influenteaza cu nimic...este oare de vina creatina? efectele decanofortului cu creatina de acum care sa imi forteze inima?!!! ce trebuie sa fac..creatina iau dupa indicatii 20g 5-6 zile...adica mai am vreo 3zile de luat cu dextroza dar o iau in raport de 1:2 1:3 nu la 1:4 minim. sa fie asta cauza? altii nici nu o iau cu dextroza si tot n-au probleme cu inima.. dupa cum simteam la decanofort aveam pulsu 120 dar acum simt ca aveam vo 150..
SI MAI AM INCA O INTREBARE....DE CE NU IAU IN GREUTATE???!!!!?? stiu ca la combinatia asta nu se poate sa nu iau...mai ales ca suplimentu se ia 1-2 zi si eu o iau de 3 ori. cu stima si respect
SI MAI AM INCA O INTREBARE....DE CE NU IAU IN GREUTATE???!!!!?? stiu ca la combinatia asta nu se poate sa nu iau...mai ales ca suplimentu se ia 1-2 zi si eu o iau de 3 ori. cu stima si respect