View Full Version : Intrec masura?
Cristian6
23-03-2011, 20:12
Salut, vreau sa stiu daca berea afecteaza antrenamentul si crestearea in masa musculara .
De exemplu eu in weekend in special sambata ies cu prietenii la terasa si beau in jur de 10 beri .
Vreau sa stiu daca intrec masura cu aceste iesiri .
Nelutu91
23-03-2011, 20:33
ORICE consumi in exces e daunator :)
ORICE consumi in exces e daunator :)
chiar si apa?:confused:
Cristian Neagu
24-03-2011, 06:25
10 beri e mult, pe langa alcool , berea mai contine multe substante nu tocmai ok.
Alessandro
24-03-2011, 23:02
tu la 17 ani, bei 10 beri? esti pe o cale extrem de gresita.
Cristian Neagu
25-03-2011, 07:14
Sau poate e vba doar de teribilismul varstei...
Cristian6
28-03-2011, 12:12
In ziua de azi "bea" mai mult copii decat parintii . Cred ca si anturajul este de vina
Cristian Neagu
28-03-2011, 12:15
Si eu am crescut inb cartier...dar pt ca vroiam rezultate in sport, m-am abtinut de la multe placeri
PAco4Golf
30-03-2011, 11:12
parerea mea este ca o bere pe saptamana e suficient , dar ar fi mai bine sa nu bei.
Astea sunt 2 chestii care se bat cap in cap sala cu alcolul :)
10 beri sunt enorm de mult pt ca berea nu mai e cea de pe vremuri. Are niste substante care intra direct in ficat si cum a zis dl. Neagu nu sunt foarte ok.
Mai bine lasa-i pe altii sa consume alcool :rolleyes:
Pe langa alea 10 beri cand mergi acasa mai mananci si un fast food? ca dupa atata alcool ti se face foame, iar daca bagi si un supliment nu stiu cum o sa arate "graficul" tau.
Nelutu91
31-03-2011, 23:59
daca bei o bere si iti "cade bine" e ok...... si daca pe langa aia mai bei inca una ... sa stii ca nu patesti nimik... atata timp cat nu exagerezi nu cred ca e o problema.
Si nu cred ca cei de mai sus nu beau bere.. sau nu consuma alcool :)..
Si mai stiti ceva?... in drojdia de bere se gaseste aprox. tot complexul de vitamina B (asta nu inseamna sa....... )
Cristian Neagu
01-04-2011, 08:31
Prin procesul de pasteurizare si de conservare al berii se pierd vitaminele din drojdia de bere.
PAco4Golf
01-04-2011, 10:30
daca bei o bere si iti "cade bine" e ok...... si daca pe langa aia mai bei inca una ... sa stii ca nu patesti nimik... atata timp cat nu exagerezi nu cred ca e o problema.
Si mai stiti ceva?... in drojdia de bere se gaseste aprox. tot complexul de vitamina B (asta nu inseamna sa....... )
Eu iti spun sincer , nu beau bere.Daca beau bere trebuie sa trec pe la spital ca mi se umfla burta aldracu de tare mai si ma doare apendicita ca si cum as fi gravid.Prefer un pahar de vin sau 100 de mll de coniac sau whiskey daca tot vreau sa beau ceva si ala o data la maxim 2 luni.
Alessandro
01-04-2011, 14:19
ei na...dar cine a spus ca nu consuma alcool? era vorba de cantitatea de alcool consumata. am ceva ani in plus fata de initiatorul topicului si cred ca daca as bea 10 beri as intra in coma alcoolica. treaba s-a pus altfel. era vorba de cantitatea de alcool consumat raportat la varsta lui...la 17 ani nu ma lasau parintii sa beau mai mult de un pahar....iar el probabil vrea si "performante in sport"?!
MariusBoss
01-04-2011, 14:48
Eu la fel ca Paco.
Doar la evenimente speciale(care sunt rare) .
Si sincer in loc de alea 10 beri care nu au nimic bun in ele, mai cheltui si banii.Bani pe care mancai carnica. :D
BogdanMM
01-04-2011, 22:39
sportul cu alcoolul si tutunul nu se impaca de nici o culoare. Daca e tot sa bei mai bine bei rar si bei de pici sub masa, decat putin si constant. Daca e sa ies in oras si hotarasc asa pe moment ca vreau sa beau bere, pai beau pana nu mai pot (nefiind obisnuit nu e necesar sa beau cantitati industriale). Mahmureala de a 2 a zi imi taie pofta de alcool pt urmatoarele luni.
Cristian6
07-04-2011, 20:30
De baut in ultimele saptamani m-am abtinut si cred ca pot sa o fac definitiv . Dar problema grava este tutunul incerc sa ma las dar este cam greu ...
Vreau sa stiu daca intrec masura cu aceste iesiri .
la tine e grav faptul ca nu constientizezi, chiar e necesar pt tine sa iti spuna cineva ca nu e bine? poti sa ii intrebi si pe parinti tai spre ex.. ia sa vezi ce iti spun?
cred ca o fac definitiv. dar de ce crezi? suferi de alcoolism la varsta asta ?
m-am abtinut... daca ai asa pofte la alcool sfatul meu e sa te duci la doctor si nu glumesc...
tigari auzi pai ai bani copilas daca iti permiti 10 lei la 2 zile pe pachet ....
daca ti se pare la 17 ani greu de lasat esti pe drumul cel 'bun'
sincer n-am nici o mila de tine
Cristian Neagu
08-04-2011, 04:16
Si eu sunt de parere ca fumatul e mai rau decat alcoolul, dar fiecare face ce vrea cu viata lui.
TheAgony
08-04-2011, 07:45
prietenii tai tot asa beau ? daca da,schimba anturajul sau stai mai mult timp cu prietena..orice lucru luat in exces poate devenii nociv mai devreme sau mai tarziu..depinde de organism,sfatul meu e sa incerci sa gasesti altceva de facut ca sa ai mai multa ocupatie.
daca tot vrei sa bei macar baga un pahar - doua de vin rosu/saptamana..lasa berea..eu nu am mai baut de aproape 3 luni si ma simt super bine,nu prea mai sunt obosit la facultate ,nu am dureri de cap,dorm excelent...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.