View Full Version : Regim
Salut
As dori si eu niste sfaturi in privinta unui regim de slabit.Am 15 ani,1.70 si 87 de kilograme.Acum 8 luni,cand m-am dus la sala aveam 102 kg.Am reusit sa slabesc,dar acum as dori si un regim(indiferent daca e strict sau nu),deoarece dau jos foarte greu(1 kilogram la 2 luni).
Multumesc pentru atentia acordata si orice sfat este bine venit
PAco4Golf
12-04-2011, 16:55
aici nu ma bag... asteapta-l pe sefu' :D (C. Neagu)
Tu cauti sa faci cat mai multe posturi?
Poti incerca sa faci si aerobic , parerea mea e ca te va ajuta foarte mult.
Prin alimentatie bine calculata ai coborat de la 102 kg nu?
O sa vina sa isi spune parerea si domnu neagu dar pererea mea ramane ca aerobicul te va ajuta , pe langa o alimentatie stricta si pusa la punct si antrenamentele din sala de fitnes
pai eu faceam trepte la sala...cate 20-30 de minute pe zi
si acum scad foarte greu si nu prea stiu ce sa mananc:D
Nu ai nevoie de un regim propriu-zis ci sa mananci alimente de calitate putin procesate si bogate in nutrienti necesari. Introduci si antrenamente cardio si va fi ok. Nu adopta o dieta in care sa te infometezi sau sa te privezi prea mult de nutrienti.
Cristian Neagu
13-04-2011, 06:22
Incearca sa reduci zaharul si toate alimentele care contin zahar si slabirea va continua.1-2kg/luna sa stii ca nu e deloc putin.Organismul are si perioade fiziologice de stagnare.
Am inteles,dar dimineata ce sa mananc?eu nu mananc nimic dimineata.Si apropo,ar trebui sa iau proteine sau nu?
wreiceva
13-04-2011, 15:29
Gresit sa nu manaci dimineata! Trebuie sa manaci cate putin si des incepand de la primele ore ale zilei si terminand cat mai devreme seara.Regimul optim slabirii este unul preponderent proteic si cu cat mai putin carbo in alimentatie( in primul rand carbo gen zaharuri.Nu uita ca ai envoie de fibre vitamine si proteine ca sa ti emnti vitalitatea corpului.
Spor
Cristian Neagu
13-04-2011, 16:02
Niste amino ar fi mai indicati.Poti incepe cu Amino-R
Am inteles.Am auzit ca,dimineata ar trebui sa mananc 3 albusuri de ou,deoarece au proteina 100%.Si seara mananc cartofi copti/fierti,orez sau cereale cu lapte de soia.Este bine cum fac?
Cristian Neagu
13-04-2011, 21:36
Exact invers.
Oke.Am inteles,voi manca dimineata orez cartofi sau cereale cu lapte si seara 3 albusuri de ou.
Multumesc pentru atentia si sfaturile acordate
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.