PDA

View Full Version : Probleme Agitatie , Presiune Ceafa !

wreiceva
13-04-2011, 01:29
Va salut.

O nelamurire de ceva timp ma simt foarte obosit dupa antrenamente adica aproape cu senzatie de lesin...De asemenea ma confrunt in timpul zilei cu presiune in spatele cefei si mai departe in cap ( agitatie,stres) sa fie doar stresul cotidian sau si o urmare a suplimentelor ( vitamine unele dintre cele mai puternice XXX si cunoscute evit sa dau numele + fat burner din aceasi firma foarte complet si cunoscut )
Deci intrebarea mea din experienta voastra agitatia e data de suplimentele mentionate sau inceperea administrari lor e doar o coincidenta cu starea mai proasta prin care trec?
Am scazut 1 kg in primele 4 zile de la anministarea fat burnerului timp in acre musculatura intradevar sa accentuat multumitor...dar am intrerupt din cauza simtomatologiei mentionate iar acum ma simt aproape lesinat dupa antrenamente.
Poate Dl Neagu poate forma o opinie sa vad cam cum gandesc si altii poate s au confruntat...nu pot continua cu suplimentele atat timp cat am aceasta stare de agitatie...cat despre presiunea in ceafa este o problema comuna culturistilor cu spatele masiv? ( am mai auzit cam la toti cei cu un trapez dezvoltat )

Multumesc mult nu stiu daca am postat in categoria corecta dar uneori e greu sa ne autosfatuim mai ales cand antrenamentele ne aduc undeva la limita..dar nu cedam :P

cezzz
13-04-2011, 09:27
agitatia poate fii data de un plus de energie rezultat din actiunea fat burnerului. Cat despre presiune in ceafa nu am auzit pana acum termenul asta, am auzit de febra sau durere rezultata din greutatea halterei la genuflexiuni. Suplimentele sunt o parte facultativa a meniului unui sportiv, poti sa ai rezultate si fara ele. Daca te simti lesinat dupa antr incearca sa mananci mai multi carbo de dim si inainte de antr iar dupa sa mananci ou fiert cu paine sau paste. Cel mai bine ar fii sa faci un consult medical cu niste analize sa te asiguri ca esti apt pt sport

wreiceva
13-04-2011, 15:21
Analizele le am facut toate! Rezultatele sunt oki de altfel si ca fizic arat peste medie 1.67/77kg cu destul de putina grasime...problema e ca sufar de atacuri de panica ( stres prin prisma meseriei ) etc...si orice medic dpvd. fizic va spune acelasi lucru sunt perfect sanatos..distoniile vegetative si nervoase neefind detectate de analizele specifice sportului...
Astept si alte pareri daca cineva s a confruntat cu agitatie,pierderi de concentrare etc...( stiu ca arzatorul de grasimi clar sporeste agitatie dar si vitaminele?)

Succes Scuze de topicul mai lung.
n.r Presiunea in ceafa ( pomparea sangelui mai rapid decat in mod normal )

Cristian Neagu
13-04-2011, 15:55
Poate fi o HTA pe sistem nervos, dar daca ai atacuri de panica, nu cred ca ar trebui sa iei burnere, pt ca ele te agita si mai mult.Eu in locul tau mi-as rezolva problemele de santate si apoi as mai lua asemenea suplimente.

wreiceva
13-04-2011, 16:51
Da si asta am si facut.O sa controlez din alimentatie fara burner procentul de fat din corp.
Docamdata iau doar proteina (80%) pe care o iau de mai multa vreme fara probleme sa continui si cu pack `ul de vitamine?
O sa merg sa fac un control pt HTA problema este ca apare doar in unele momente sunt sigur insa ca medicii vor intelege si vor sti ce si cum sa controleze pentru ca o sa i ajut ducandu ma cu temele facute ;)..( din ce am vazut online se pare ca HTA sa fie problema ce ma necajeste... )

Cristian Neagu
13-04-2011, 21:38
Daca e HTA se poate controla relativ usor , consulta un cardiolog iar pt panica un homeopat poate face minuni.Ai grija si fii optimist,orice e rau sau bun trece cu timpul, o sa scapi si de asta.

wreiceva
14-04-2011, 16:32
Multumesc mult pentru sfat si ne vom auzi cu siguranta pe forum.Am sa continuai sa iau doar vitaminele+proteina,nu cred ca afecteaza ci din contra.
Numai bine!

wreiceva
16-04-2011, 19:29
Salut,
Vin cu un update referitor la starea de agitatie.
In urma administrarii burnerului se pare ca am aruncat din corp minerale importante precum calciul ci magneziul care sunt sedative naturale pentru sistemul nervos si care,de asemenea, ajuta la functionarea ritmica a inimii!
Drept urmare sistemul nervos a fost lasat fara sustinere si a inceput sa dea semne de oboseala dupa doar cateva zile ( timp in care greutatea corporala scadea cu repeziciune -1kg/2 zile).
In plan secundar inima lasata fara aport de calciu si magneziu optim a inceput sa dea simptome de HTA.
Am postat pentru ca si altii care au nevoie,sa inteleaga aceste procese inainte de a administra burnere.
Nu degeaba scrie pe ambalaj ca nu se recomanda anumitor categorii cu un anumit istoric medical :D
Multumesc pentru sfaturi si suport!

Cristian Neagu
18-04-2011, 10:08
Sa fii sanatos!Intr-adevar sunt persoane care nu e bine sa ia burnere, in anumite situatii.

BogdanMM
18-04-2011, 12:15
Salut,
Vin cu un update referitor la starea de agitatie.
In urma administrarii burnerului se pare ca am aruncat din corp minerale importante precum calciul ci magneziul care sunt sedative naturale pentru sistemul nervos si care,de asemenea, ajuta la functionarea ritmica a inimii!
Drept urmare sistemul nervos a fost lasat fara sustinere si a inceput sa dea semne de oboseala dupa doar cateva zile ( timp in care greutatea corporala scadea cu repeziciune -1kg/2 zile).
In plan secundar inima lasata fara aport de calciu si magneziu optim a inceput sa dea simptome de HTA.
Am postat pentru ca si altii care au nevoie,sa inteleaga aceste procese inainte de a administra burnere.
Nu degeaba scrie pe ambalaj ca nu se recomanda anumitor categorii cu un anumit istoric medical :D
Multumesc pentru sfaturi si suport!

f bine ca ai observat, ai controlat, ai schimbat c o o l 2
numai bine