PDA

View Full Version : Cancer?

anca
29-03-2004, 02:29
Buna!

Este a doua oara cand postez in acest forum, dar acum cu o alta problema!
Adica: Consum coca-cola sau pepsi-cola cam de 4-5 ani, timp in care am redus foarte mult consumul de orice alt lichid (o data sau de doua ori pe luna beau apa, si asta din lipsa banilor pt. cola)
Practic traiesc sa beau cola, muncesc ca sa am bani de cola......
Daca imi privez organismul de aceasta bautura imi e f. rau: ametzesc, ma doare capul, am senzatii de voma, de neputintza in membre etc,...
Problema e a benzoatului de sodiu din cola care pana la urma cred ca ma va omori! Zic eu! Asa e?
Ce sa fac sa scap de aceasta dependentza? Plus de asta mai si fumez! Cred ca mucoasa mea e plina de celule cancerigene?!?!?
IMI PUTETZI PRESCRIE, VA ROG, PASTILE DE COMBATERE A SEVRAJULUI SAU ORICE ALTCEVA CARE SA MA TINA DEPARTE DE ACEASTA BAUTURA? (la doctor nu ma duc pt. ca ma va crede un soi de clovn cand va auzi problema mea!)
Va MULTZUMESC ANTICIPAT!
Oare mai sunt si altzii cu aceasta problema? Ei ce au facut? Stitzi cumva?
Cu respect, Anca

Dr.S.Damian
30-03-2004, 11:16
sincer,ma intalnesc pentru prima data cu o asemenea "coca-cola - dependenta". Ar trebui stabilit daca e vorba de o dependenta fizica sau doar una psihica. Banuiesc ca este psihica.
lasa-ma sa ma gandesc la o solutie. pastile pentru asa ceva nu cunosc.
ai incercat sa intrerupi? ce s-a intamplat? cum ai reactionat?

anca
04-04-2004, 20:50
In primul rand multzumesc mult pt. raspunsuri si pt. timpul acordat acestora!
Da, am incercat si efectiv nu am rezolvat nimic!
Nu stiu cat e psihic sau fizic dar stiu ca atunci cand ma privez de ea sunt ca o carpa, dorm toata ziua pt. ca altfel ma doare capul f. tare, mananc ce apuc, am stari de voma, temperatura...
Ideea e ca reactzionez f. urat! Pe langa asta ma cert cu totzi chiar daca nu am de ce (gasesc eu pana la urma), randamentul este egal cu -100, practic nu sunt in stare sa fac nimic!
Pana si stomacul incepe sa ma doara, ca sa nu mai zic de ficat! (se pare ca organele mele sunt mai suparate de aceasta lipsa decat mine:)
Oricum nu vreau sa ma las de sportul asta, bani gasesc eu, nu mai mananc 2 zile si tot gasesc, dar prezinta aceasta bautura un pericol pt. sanatate (mai ales consumata in asa de mari cantitatzi, pt. ca banuiesc ca un pahar-doua e nesemnificativ, dar ce faci cu 4 litri) ? Bine ar fi daca as bea 10! :)
Va multzumesc!

VIOREL67
06-04-2004, 08:42
daca ai norocul sa iti puna diagnosticul mai multi doctori ,te-ai scos:D
un avocat bengos si la tribunal sa iti asiguri batranetzea glorioasa:D