View Full Version : Sfat Nutritie
Buna Ziua !
Vreau sa va rog daca imi puteti da o lista cu ce credeti ca ma-r ajuta sa pun ceva pe mine ca am 21 de ani si cantaresc doar 65-70 kg. Desi fac un pic de sala in fiecare zi (cam o ora) tot nu mai cresc in greutate .
Cat despre suplimente nutritive nu stiu exact ce sa iau si de aceea nu am luat de aceea va astept sfaturile voastre.
Va Multumesc !
Cristian Neagu
10-05-2011, 14:55
Toate alimentele cu continut crescut de proteine si un gainer.google it
Salut...mancare multa si bogata in calorii...ex : fasole , carne , orez etc...Iar dupa o masa copioasa ceva dulce : prajitura, ciocolata etc , toate astea pentru a te ingrasa...Daca faci si sala ai nevoie de cateva lucruri printre care cele mai importante : alimentatie , odihna etc...
vladutzzzz95
10-05-2011, 18:54
fasole,mazare,orez,cartofi....si un gainer.....mass forte creatin R parerea mea:).............si
vladutzzzz95
10-05-2011, 18:55
5-6 mese pe zi:)
Nu numai tie ci tuturor ce vo "sa ia in greutate rapid" va recomand acest video, te rog sa te uiti la el.
http://www.youtube.com/watch?v=Xcuhi6RaZ24
Nu poti creste foarte rapid, iti ia ani de zile sa faci muschi.
Multumesc pentru sfaturi inca odata !
E super tare si haios tipul, il stiam!
Oricum informatii bune si spuse foarte clar. Pentru cei ce inteleg bine limba engleza ii incurajez sa urmareasca toate videos ale acestui user si sa citeasca informatii la el pe site.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.