azazel666
29-03-2004, 10:16
Daa ,dupa o lunga absenta in care nu am mai avut internet ne-am trecut pe rds,am revenit.As dori sa va spun ca de cand am intrat eu pe acest forum nu faceam culturism.Am vrut sa stiu cat mai multe inaite sa ma duc la sala shi am constata ca a fost un lucru inteligent deoarece stiu mai multe decat majoritatea celor de varsta mea care merg la sala.Acum am shi eu niste intrebari
in legatura cu exercitiile pt. umar.Care sunt cele mai bune??
Stiu ca ar trebui sa atinga toate cele trei parti ale umarului.Shi as dori sa stiu la impins de la piept mana cum se tine ?? Am vazut ca sunt multi care tin palma lasata pe spate shi formeaza un unghi de 90m de grade cu antebratul shi degetul mare este de aceeasi parte a barei cu celelalte degete.Asa este corect?? Va multumesc anticipat shi am sa revin cu intrebari.
in legatura cu exercitiile pt. umar.Care sunt cele mai bune??
Stiu ca ar trebui sa atinga toate cele trei parti ale umarului.Shi as dori sa stiu la impins de la piept mana cum se tine ?? Am vazut ca sunt multi care tin palma lasata pe spate shi formeaza un unghi de 90m de grade cu antebratul shi degetul mare este de aceeasi parte a barei cu celelalte degete.Asa este corect?? Va multumesc anticipat shi am sa revin cu intrebari.