View Full Version : am si eu o intrebare
dobreFlorin
20-05-2011, 01:18
Cum imi pot da seama ce tip sunt: am 1.85 si 94 de kg
ectomorf
endomorf
mezomorf
este un test pe undeva aici pe forum parca
Da mai multe detalii,poze daca se poate ,etc...
dobreFlorin
26-05-2011, 18:31
am 20 de ani am 1.85 inaltime 94 de kg.............
niste circumferinte ... poze ...
am 20 de ani am 1.85 inaltime 94 de kg.............
La inaltimea si greutatea asta sunt mari sanse sa fi endomorf si mezomorf...pozele spun mai multe
Ti s-a spus ca vorbesti doar prostii, nu inteleg de ce continui. Nu poti sa spui ce tip somatic e cineva doar din datele acestea oferite de el. Asa ca decat sa te crezi mai destept decat altii crezand ca ajuti mai bine lasa pe altii sa se ocupe de dat sfaturi.
Ti s-a spus ca vorbesti doar prostii, nu inteleg de ce continui. Nu poti sa spui ce tip somatic e cineva doar din datele acestea oferite de el. Asa ca decat sa te crezi mai destept decat altii crezand ca ajuti mai bine lasa pe altii sa se ocupe de dat sfaturi.
Bine mah inteligentule...
Vorbeste frumos mucosule! Nu am facut decat sa intervin pentru ca dezinformai cu sfaturile tale. Am asa un sentiment ca ai sa ne parasesti in curand...
Ai vedenii ?? ti se pare ca am vorbit urat ?? hai ca nu mai ma chinui sa iti mai raspund tinand cont ca vezi lucrurile altfel...
La inaltimea si greutatea asta sunt mari sanse sa fi endomorf si mezomorf...pozele spun mai multe
are dreptate lukian ... nu-ti poti da seama doar din inaltime si greutate ...
Nelutu91
27-05-2011, 22:16
are dreptate lukian ... nu-ti poti da seama doar din inaltime si greutate ...
:)) imi place mult cand cineva posteaza si dupaia intra altu si il aproba :)))))))
:)) imi place mult cand cineva posteaza si dupaia intra altu si il aproba :)))))))
Ca sa se faca diferenta dintre informatiile eronate si ce este cu adevarat de folos celui care intreaba.
Edit : amuzant (si penibil) este cand posteaza cineva precum Cristian Neagu (sau oricine in mod clar avizat) si apare un oarecare si spune ca "Asa e!" ca si cum ar avea nevoie de aprobare.
pai daca asa este ... si mie imi place cand postez cate ceva si nu isi bate nimeni pla de post ...
dobreFlorin
17-06-2011, 22:48
ca am astea sunt pozele care lea ma in pc
Pyro.666
17-06-2011, 22:50
pai daca asa este ... si mie imi place cand postez cate ceva si nu isi bate nimeni pla de post ...
astai pe tot internetu =))) trolli
Cristian Neagu
18-06-2011, 06:00
Depinde si de grosimea inkeieturilor, metabolism, dar e posibil sa ai dreptate.
dobreFlorin
18-06-2011, 15:16
grosimea inkeieturilor este 17.5 cm la stanga si 18 la dreapta,metabolismul ; ma ingras repede dar in in 3-5 zile dau jos 2 kg.................dar din cate am inteles mezomorfull pune mai repede masa musculara dar nu de calitate (muschi+grasime sau strat adipos)
dobreFlorin
18-06-2011, 15:17
circumferinta inkeieturilor ma refeream
mezomorful ia usor si pierde usor, endomorful ia usor si pierde greu. pari sa fii predominant mezomorf.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.