View Full Version : Caderea parului
Se confrunta cineva cu aceasta problema ?? a facut careva implanturi pentru cresterea parului ??
PAco4Golf
29-05-2011, 17:38
prima data fati niste analize sa vezi sa nu ai alte probleme din cauza carora sa iti cada tie paru , doar un medic care se ocupa cu asa ceva iti va spune care sunt cauzele , e cel mai sigur parerea mea.
Mi-am facut... nu am nimic, insa am vazut ca la majoritatea le cade parul atunci cand fac baie , freaza etc...
poate cad firele vechi,ca si mie imi cad cateodata fire
Nelutu91
29-05-2011, 21:56
e normal sa iti cada parul.... adica daca te speli pe cap si iti cad fire de par e ceva normal... acuma depinde si cat iti cade :)
e normal sa iti cada parul.... adica daca te speli pe cap si iti cad fire de par e ceva normal... acuma depinde si cat iti cade :)
Mi-au zis mai multi ca paru s-ar regenera...
cand ma spal pe cap imi cade par mult. dar nu am probleme in sensul sa se cunoasca sau ceva de genul.. am si un par des :">
ovidiu26
30-05-2011, 18:09
Wash cu gaz in cap si o sa-ti revina. E bun in cazul in care iti cade parul sau il ai rar.
cand ma spal pe cap imi cade par mult. dar nu am probleme in sensul sa se cunoasca sau ceva de genul.. am si un par des :">
Si eu l-am avut des pana acum vreun an jumate...
Wash cu gaz in cap si o sa-ti revina. E bun in cazul in care iti cade parul sau il ai rar.
Momentan imi dau cu ulei de ricin cu galbenus de ou...am inceput acum vreo 3 saptamani sa vedem peste cateva luni rezultate...
Mi-au zis mai multi ca paru s-ar regenera...
e logic ca se regenereaza ... cand te tunzi si creste la loc ce e aia ?? sau nu am inteles eu bine ?
e logic ca se regenereaza ... cand te tunzi si creste la loc ce e aia ?? sau nu am inteles eu bine ?
Amice, ceea ce spui tu nu are logica...eu am zis sa creasca fir de par din radacina nu din cel care a fost deja tuns...
Amice, ceea ce spui tu nu are logica...eu am zis sa creasca fir de par din radacina nu din cel care a fost deja tuns...
greseala mea ! c o o l 2
greseala mea ! c o o l 2
a n g e l
Ca o gluma , omu destept cheleste , omu curvar albeste, iar omul prost ramane asa...:)
o vb din popor,paru destept paraseste capu prost......
Nelutu91
30-05-2011, 23:29
:)))))))
o vb din popor,paru destept paraseste capu prost......
Referitor la ce am spus eu sa inteleg ca nu iti cade paru ??
BogdanMM
31-05-2011, 13:42
asta e mai si chelim.. totul tine si de gene, de poluare, de ingrijire, de stress etc. unii chelesc din fata, altii din moalele capului, e nasol, dar e o chestie relativ normala
asta e mai si chelim.. totul tine si de gene, de poluare, de ingrijire, de stress etc. unii chelesc din fata, altii din moalele capului, e nasol, dar e o chestie relativ normala
Mda...y e s
jok3r_sv
07-06-2011, 09:06
Aly, e posibil sa iti pice parul in cazul in care te speli des pe cap cu sampon. La baza scalpului intalnim sebumul, acea "grasime". De aici se zice ca ai parul gras. Daca te speli des si cu sampon acest sebum se duce, iar din cauza ca se duce sebumul iti cade parul. Treaba cu uleiul de ricin+galbenus e foarte bun , uleiul de ricin este recunoscut pt proprietatile sale de regenerare a parului. Continua asa, si incearca sa nu te speli foarte des pe par cu sampon.(2ori pe sapt cu sampon e suficient) .
Daca folosesti gel, fixativ sau alte prostii ai grija cu cat te dai si uita-te la termenul de valabilitate. Ti-as recomanda gelul sau ceara , niciodata fixativul. Daca folosesti gelul nu folosi foarte mult, pune foarte putin pe varfuri si foloseste uscatorul ca sa il modelezi. O sa vezi rezultate ;d
Ma spal la cap de 2 ori pe saptamana...nici nu schimb samponul...chestia cu uleiul de ricin este foarte bun imi face parul teapan..in legatura cu gelul nu am mai dat de vreo 5 ani + ca de 1 an nu prea mai mi-am dat cu ceara de par...oricum msy e s
jok3r_sv
07-06-2011, 11:09
Da, uleiul de ricin e foarte bun pt regenerarea si cresterea parului. Poate esti stresat, si asta poate fi o cauza a caderii parului. Daca nu merge nici cu ulei de ricin si galbenus, o fuga la un dermatolog, pt ca vorba aia e specializat in asa ceva si iti poate spune exact cauzele si ce sa faci in continuare. Dar sa speram ca iti trece cu ulei de ricin;;)
Am pus si chestia cu stresu insa nu am uitat un lucru important : geneticul...Acum ramane de vazut sa vedem ce si cum...y e s
Si eu m-am confruntat cu problema asta ani de zile, m-am dat cu tot felul de prostii si tot nu am rezolvat nimic. Pana la urma m-am enervat si m-am tuns chel, am descoperit ca imi sta chiar foarte bine, si domnisoarele au aceeasi parere :D
:))))) Eu sunt si brunet si imi sta urat chel pentru ca sprancele mele sunt un pic mai groase si mi-ar sta urat chiar foarte urat...
Nelutu91
07-06-2011, 23:18
http://www.sport.ro/anglia/poza-zilei-rooney-si-a-implantat-par-cum-il-ironizeaza-colegii-de-echipa.html
incearca... nu e scump :)))))))))
http://www.sport.ro/anglia/poza-zilei-rooney-si-a-implantat-par-cum-il-ironizeaza-colegii-de-echipa.html
incearca... nu e scump :)))))))))
:)))))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.