PDA

View Full Version : regimul meu

remus001
06-06-2011, 22:03
salut,
1.70 / 20 de ani / 68 kg / mezo
as vrea sa mai slabesc un pic ~ poate 2-3-4 kg ~
regimul meu este :
-9:30
5-8 albusuri omleta /jumatate de ceapa / usturoi
-12:00
conserva ton + /jumatate de ceapa / usturoi
-15:00
jumatate de piept de pui/ 2-3 cartofi copti/cv ciuperci/ardei gras
18:00
jumatate de piept /orez/spanac
19:15~ antrenament
21:00/21:30 5-8 albusuri/cartof copt/cv migdale

cam asta e in general ..

cam cate calorii adaug daca prajesc un aliment in ulei (ex: ulei palmier)
sa zicem 100g piept de pui are 60 kl.. asa el prajit ajunge la ?
sa evit prajeala si sa mananc fiert ?chiar daca folosesc doar un pic de ulei ?

Lovele
07-06-2011, 09:09
nvm...

jok3r_sv
07-06-2011, 09:22
A spus, sa scada in greutate. Eu as zice sa eviti total prajelile si sa mananci mai mult la cuptor,gratar,fiert. In primul rand e cel mai sanatos, iar daca vrei sa slabesti nu prea sunt indicate prajelile. Ai putea sa adaugi si niste salate la mesele pe care le ei ca au putine calorii si iti ofera vitamine, fier, contin antioxidanti, etc. Nu uita de lactate, deoarece consumul regulat de calciu ajuta la reglarea presiunii din sange, si chiar te ajuta sa pierzi din greutate.
Sa eviti cola, fastfood si deastea nu cred ca are rost sa iti spun pt ca din cate am vazut in alimentatia ta nu ai pomenit de asa ceva.
Antrenament vad ca faci, ar trebui sa faci mai mult cardio deoarece cardio duce la arderea grasimilor, este cel mai bun exercitiu pt lupta cu kg in plus.(si dupa 30 de min de la terminarea efortului, alergat, organismul tot arde calorii).

Alessandro
07-06-2011, 09:45
fa l fiert. eventual adaugi uleiul la o salata. organismul arde calorii si cand stai pe loc. cred ca vroiai sa zici altceva...

aly112
07-06-2011, 09:57
Seara baga cardio...

jok3r_sv
07-06-2011, 10:56
Nu, am zis bine ce voiam sa zic. Voiam sa subliniez faptul ca alergatul arde multe calorii si chiar dupa terminarea alergarii organismul arde calorii. E adevarat ce spui tu si anume ca organismul arde calorii cand sta pe loc, insa nu cred ca arde acelasi nr. de calorii ca atunci cand alearga. Practic voiam sa subliniez faptul ca alergatul este unul din cele mai bune exercitii cardio care ajuta la scaderea in greutate impreuna cu alimentatia, daca nu chiar cel mai bun, depinde de la persoana la persoana.