View Full Version : pump ?
lostpuppy
14-09-2003, 22:02
asa...... deci........ e a 4-a luna de sala........ si iau Pump Sport Effervescent Creatine (40 pliculete) e ceva legat cu zona de incarcare... vreo 2 dupa antrenament..... si hmmm anyway... si mai iau si de la USA natural Fat Burners..... 100 pastile. miros foarte foarte... urat, si nu stiu ce sa zic ! eu le iau cam asa
pump :
zona de incarcare sau cum ii zice : (doar prima saptamana)
1. cand am sala 3 dupa sala
2. cand n-am sala 2 inainte sa ma odihnesc
restu:
1. cand am sala 2
2. cand n-am sala 1 inainte sa ma odihnesc
Fat Burners :
1. cand am sala 1 inainte 2 dupa
2. cand n-am sala 1 inainte de masa, 2 dupa masa
si cam atat . e bine ce fac sau nu ?
Dr.S.Damian
15-09-2003, 11:34
Nu cunosc aceste produse, deci ar fi trebuit sa-mi spui ce contin exact, ca sa pot sa-mi fac o idee daca le iei bine sau nu.
In mod normal ar trebui sa le iei asa cum iti indica producatorul.
Da-mi detalii despre continutul lor.
lostpuppy
16-09-2003, 16:17
grrr, mi-e cam lene sa ma duc pana la bucatarie, ca e casa semi-decomandata, dar... fie.....
1. pe USA Natural Fat Burners (100 tabs, 100 % natural) scrie asa :
"administrand acest produs se elimina stratul adipos si se scade in greutate fara reducerea masei musculare"
continut / portie :
1 portie = 2 tablete
choline complex 2000 mg
inositol 1000 mg
metionina 400 mg
vitamina B6 1 mg
L-Lisina 200 mg
Lecitina 200 mg
Fier 2 mg
Acid Linoieic 200 mg
Acid Oleic 200 mg
administrare 2-4 tab/zi
Suggested use:
as a dietary supplement, take 2-4 tablets daily, best results are obtained when used daily. no sugar, starch, preservatives, artificial colorings or flavorings.
la Pulp Effervescent Creatina nu stiu ce sa zic ca am doar pliculetele, nu si........ cutia ! dar antrenorul a zis ca l-a mai dat si la altii si-a dat rezultate ! :)
www.sentokan.go.ro, e acolo un documentar sau ceva de genul asta scris de antrenor ...
cam atat, bye si mersi pt ajutor :)
Dr.S.Damian
17-09-2003, 10:49
Ia 4 tablete de fat burner, 2 dimineata si 2 la pranz. Nu este un fat burner bazat pe combinatia ECA, deci practic ai putea sa iei si seara, dar este mai bine in prima parte a zilei.
Despre celalalt produs nu am gasit nimic nici pe siteul indicat pe tine si nici pe net. Nu stiu ce cantitate de creatina contine. Ia-l asa cum te invata antrenorul tau sau daca vei afla compozitia, sa-mi comunici si mie.
sportiv_2003
17-09-2003, 15:52
Pump contine 2.5g creatina/plic. Ar fi bine sa iei in faza de incarcare 4 plicuri asa: 2 la trezire si 2 inainte de antrenament cu 1/2h, iar in faza de mentinere 2 pliculete inainte cu 1/2h de antrenament.
lostpuppy
17-09-2003, 20:15
inca o intrebare, iau fat burneru dupa sau inainte de masa ?
Dr.S.Damian
17-09-2003, 20:23
Nu conteaza prea mult. E bine sa iei inainte de antrenament, mai ales daca faci efort aerob.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.