View Full Version : vand suplimente
am 2 saculeti ( sigilati ) de " Concentrat din zer - wpc 80 " fiecare de 900 grame si 2 saculeti ( sigilati ) de " Dextroza " fiecare de 1 kg. Avand in vedere ca un saculet de Wpc 80 pe site costa 57 lei, eu dau un saculet cu 30 lei. Un saculet de Dextroza costa pe site 15 lei, eu il dau cu 10 lei. Daca doreste cineva sa cumpere toate produsele ( 2 saculeti de wpc + 2 de dextroza ), platiti in total doar 60 lei. pt mai multe info, detalii aici sau pe mihailescu_ctln@yahoo.com
Cumpar batoane, de preferat massbar sau weybar-r , nu ai ??
Cumpar batoane, de preferat massbar sau weybar-r , nu ai ??
daca aveam, spuneam :)
daca aveam, spuneam :)
Poti cumpara si mi le vinzi mie dupa..:)))))
Cristian Neagu
30-06-2011, 15:26
Catalin pentru asta trebuie sa ceri acordul lui Bolbo.Dar avand in vedere ca nu ai decat 2 saculeti, vinde-i si apoi daca mai vrei sa vinzi alte suplimente, trimite-i mail si intreaba-l daca e de acord sa postezi pe forum.
BogdanMM
30-06-2011, 18:29
am 2 saculeti ( sigilati ) de " Concentrat din zer - wpc 80 " fiecare de 900 grame si 2 saculeti ( sigilati ) de " Dextroza " fiecare de 1 kg. Avand in vedere ca un saculet de Wpc 80 pe site costa 57 lei, eu dau un saculet cu 30 lei. Un saculet de Dextroza costa pe site 15 lei, eu il dau cu 10 lei. Daca doreste cineva sa cumpere toate produsele ( 2 saculeti de wpc + 2 de dextroza ), platiti in total doar 60 lei. pt mai multe info, detalii aici sau pe mihailescu_ctln@yahoo.com
ti le iau eu pe toate la pachet :)
Ma intereseaza. Ti-am dat add.
ti le iau eu pe toate la pachet :)
Ah, nu vazusem ca le-ai cerut tu deja :D ai fost primul. ma retrag
BogdanMM
30-06-2011, 18:45
luate :D
Cristian Neagu
30-06-2011, 20:25
Catalin, astept sa imi spui daca sa inkid topicul.
da, topicul poate fi inchis :)
Tc !!! deja le-a vandut !!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.