View Full Version : Vand neoane auto
Nelutu91
21-07-2011, 13:35
VAND neoane auto pt interior simple si duble. manere pt schimbator cu leduri, si alte accesorii..
PAco4Golf
21-07-2011, 20:30
alea se numesc kitch-uri :) adica mai pe alt limbaj taranisme :)
Nelutu91
21-07-2011, 21:56
ba. daca nu cumperi.. TACI
PAco4Golf
22-07-2011, 08:47
am spus doar adevarul , sunt tiganii chestile alea chinezesti sau de cine sunt facute :)
Nelutu91
22-07-2011, 11:31
ba da tu nu ai treaba.. ok?
ma si enervezi ... ti-o cerut cineva parerea?
te bagi si tu in seama... oricum numa un tigan isi poate da seama daca is tiganii
Nu sunt tiganii...daca pui la vreun bmw ,audi etc sa stii ca e prea frumos dar cu gust sa fie..daca pui la vreo dacie s-ar putea sa fie invidiosi taranii pe tine..
PAco4Golf
22-07-2011, 15:41
intra pe 4tuning sa nu zic numele sau adresa de net si vezi ce inseamna sa iti tuninghezi masina frumos si cu gust si ce inseamna kitch.
Pana atunci cu neoane din astea de iti pui la presuri si in loc de schimbator de viteza si neoane de pus pe bord si din alea sunt tiganesti.Nelu dute cu vaca la pascut daca nu stii ce inseamna un tuning frumos si cu gust , neoane din astea cum zici tu ca vinzi vezi pe dacii si din alea , dute cu ele in targu de masini ca acolo gasesti garantat ce ai tu.
Doamne paco eu cred ca marele taran de aici de pe forum nu e nelutu si nici mariusboss ... esti chiar tu...ne-ai demonstrat in multe topicuri cat de mult te duce mintea ...
Nelutu91
23-07-2011, 03:01
Paco, tu kiar nu vezi ca esti mai prost decat prevede legea ????...
paco din cate mi aduc aminte si tu aveai neoane pe golful tau
PAco4Golf
24-07-2011, 10:26
pai aia e faza , dar taranii asta 2 de mai sus kenji si cu nelu sunt prea obositi sa isi dea seama , 1 la mana ca sa pui un neon ( kitch ) sau altceva pe masina trebuie sa ai si pe ce sa pui nu?
2 la mana si eu am avut neoane , erau aduse din anglia de un amic de al meu si nu le-am tinut mai mult de 2-3 luni , mi-am dat seama ca arata penibil , adica ca sunt kitch.
http://imageshack.us/photo/my-images/8/dsc00016fdn.jpg/
asa frumos pare?mi se pare penibil si de aceea le-am dat jos.
De atunci am intrat si eu pe un site de tuning din romania , am cerut pareri am mai vorbit cu prieteni si mi-am dat seama ce inseamna un tuning frumos , dar deh la nelutzu la tzara si bicicletele au neoane , dece nu ar avea si masinile?
Si daca e pana la un final sa iti pui " neoane " sau " beculetze " ce ai tu de vanzare iti cumperi ceva calumea de la o firma care iti raspunde pt ele si pt lucrarea facuta , nu vi tu la mine cu neoane de alea " Type-R , Faster , etc "
Kenjii tu esti cel mai prost de pe acest forum , nai buletin si vi sa suferi aici ?de care e mai taran ?
Unii de aici sunteti chiar prosti , dar prosti cu P mare.Vai de voi.
vai si amar de capul tau ma trompeta ... pune poze cu golful tau sa vedem si noi ce smecherie de masina are cocalarul paco ...
PS: am 16 ani si daca ai gandi unpic ti-ai da seama ca am buletin ... da mno cocalari astia abea stiu sa scrie d-apoi de astea ...
PAco4Golf
24-07-2011, 12:08
ba nui nush ce smecherie de masina si nui nush cat de tuning , mi-am aranjato pt mine sa imi placa mie si cu gust logic.
http://imageshack.us/photo/my-images/850/img9266m.jpg/
Si in poza de mai sus tot golfu meu era , doar ca avea " neoane "
ba nui nush ce smecherie de masina si nui nush cat de tuning , mi-am aranjato pt mine sa imi placa mie si cu gust logic.
http://imageshack.us/photo/my-images/850/img9266m.jpg/
Si in poza de mai sus tot golfu meu era , doar ca avea " neoane "
E mishto masina ... sa ai noroc de ea ... dar ma gandesc ca i-ai facut si tuning la motor unpic acolo ...
PAco4Golf
24-07-2011, 12:30
faza e in felul urmator , in romania nare rost sa faci nici un tuning. pt ce?pt ce tuning la motor?ai unde merge cu ea ?ai drumuri?
Pt ce neoane?ai drumuri pt neoane?pt ce bodykit-uri?ai drumuri pt asa ceva?pt ce jante de 18' ai drum pt asa ceva?Mai ales in Baia Mare :-j
Inca ceva pt ce tuning?
http://fisierulmeu.ro/47C8F41QJ09W/IMG-3445-JPG.html
Iese din parcare si nu se asigura , dupa ce ai bagat bani frumosi in ea vine dobitocu si tio indoaie.
Oricum parerea mea ca neoanele , beculetzele , ledurile sunt kitch pt o masina daca vrei so faci tuning , ma refer la tuning nu la golf-ul meu ca e destul de simplu.
taicamiu si-a agatat spoilerul si baia de ulei pe drum national ... si nu e asa joasa ...
Nelutu91
24-07-2011, 12:38
PACO...... da-ti GLONT
PAco4Golf
24-07-2011, 12:53
PACO...... da-ti GLONT
esti rau de tot , chiar ai nevoie de un psiholog da urgent :|
Nelutu91
24-07-2011, 14:05
ba tu esti un exemplu de om prost. DA-TI GLONT !!! ...
ba tu esti un exemplu de om prost. DA-TI GLONT !!! ...
Ai dreptate..paco ar trebui sa isi dea un glont in capu tau ca degeaba il ai...totusi e bine ca nu te ploua in gat..
Nelutu91
24-07-2011, 17:41
da-ti si tu GLONT !!!
baaa tu nu vezi cata prostie intra in el????... eu am zis ca vand ceva si el se baga in seama spunand ca is lucruri tiganesti si kinezarii ieftine si pla mea..
Eu nu am zis ca am pe masina asa ceva sau ca imi pun... DESTEPTULE am spus doar ca am de la cineva si le vand... da' mare-i gradina....
oricum raman la ideea ca e un exemplu de om prost :)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.