View Full Version : Massbar-r
Salut am 17 ani fac sala de 3 luni si am comandat niste batoane Massbar-r voiam sa va intreb daca batoanele is ca proteinele sau is niste batoane simple care te ajuta la cresterea in masa si energie adica am voie sa consum alcool? =) ca la proteine am inteles ca nu :S ms.
Batoanele pot tine locul unei mese..
Megastarul Arnold Schwarzenegger, cand a fost intrebat de un reporter daca bea mult lapte, a raspuns: "Laptele e pentru bebelusi, eu beau bere''
:))) tare , am un prieten care ia proteine si a baut alcool si i-a fost rau , isi inghitea limba etc.
Cristian Neagu
13-08-2011, 04:33
Aia patesti de la alcool, nu de la faptul ca iei proteine.
BogdanMM
13-08-2011, 09:44
Batoanele pot tine locul unei mese..
Megastarul Arnold Schwarzenegger, cand a fost intrebat de un reporter daca bea mult lapte, a raspuns: "Laptele e pentru bebelusi, eu beau bere''
e neamt, ce-ai fii vrut sa raspunda, inainte sa i se dea vreo jucarie in mana i s-a prezentat halba de bere.
:))) tare , am un prieten care ia proteine si a baut alcool si i-a fost rau , isi inghitea limba etc.
Poate sa iti fie rau si daca nu ia proteine..probabil o fi copil care abia a descoperit alcoolul...
are 24 ani si nu abia a descoperit alcoolul
are 24 ani si nu abia a descoperit alcoolul
Nu ai mai vazut tipi care atunci cand scapa ca ,,vaca in porumb'' se imbata si le e rau ??
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.