View Full Version : durere coloana
in primul rand buna seara.
sper sa ma ajutati pentru ca sunt foarte curios ce i s-a intamplat prietenei mele. s-a aplecat dupa ceva iar in momentul cand sa se ridice nu a mai putut. durerea de mijloc a fost mare si i-a luat si picioarele nu se mai putea tine pe picioare. s-a ridicat usor usor dar tot o mai doare cand face cate o miscare brusca si mijlocul si piciorul , mai ales dreptul. in prima faza m-am gandit sa nu aiba legatura cu hernia de disc dar sper sa nu am dreptate. va rog foarte mult sa ma ajutati.
E posibil sa se fi produs o compresiune asupra sciaticului dar cel mai bine e sa mergi la medic. Repaus si miscare cat mai putina in rest. Daca foloseste ceva unguent antiinflamator nu cred ca poate sa strice.
a fost la medic si i-a dat fastum gel si ketonal pentru calmare probabil. sa faca si o radiografie sa nu fie ceva mai grav?
mariusaic
01-09-2011, 22:12
Asa am si eu de ceva timp, cand ma aplec si stau mai multe minute aplecat ma doare groaznic spatele, dar in acelasi timp nici nu am timp , bani si chef sa merg la un medic din romania, nu am incredere.
La mine s-a produs din cauza salii de mic si greutati mari, am facut o prostie si mi-a afectat putin spatele. Dar nu cred ca ea face sala..
ovidiu26
01-09-2011, 22:19
Coloana stramba sau musculatura lombara slaba. Rezolva asta si nu o sa te mai doara.
mariusaic
02-09-2011, 22:24
musculatura lombara se rezolva, dar coloana stramba ?
ovidiu26
05-09-2011, 21:31
Gimnastica medicala (BFT) asta in cazul in care chiar ai coloana stramba. Te duci la doctor ii spui care este problema iar el o sa se uite la tine. Dupa asta o sa-ti dea trimitere sa faci radiografie , te intorci la el cu radiografia si se uita pe ea. Daca se vede ca este stramba BFT daca nu pune mana si fa hiperextensii si dupaia indreptari la greu :) si nu o sa mai simti nimic.
eu zic ca cel mai bine e de facut o radiografie si apoi un consult la un neuro-chirurg...o sa-i dea ceva analgezice tari si unguent,la mine in 10 zile am fost ca nou....
eu am patit-o cu BFT.....m-au pus la aparate cu curenti dinadinamici si parafina si m-au "nenorocit" de abia puteam umbla....acolo e pt. pensionari mai mult.
Fizioterapia e ok daca e aplicata corect in urma unui diagnostic corect.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.