PDA

View Full Version : Problema palma

MarioA
10-02-2012, 23:43
Buna seara!

Acuma aproximativ 1 luna am facut flotari acasa,pe palme,si deodata a inceput sa ma intepe palma stanga.Dupa aceea am facut doar in pumni. Si mi-a trecut dupa ceva timp.
Astazi la sala faceam piept cu bara si deodata a inceput sa ma apese tare in palma stanga si am avut aceeasi senzatie,de intepare,ca si cand mi-ar pocni palma,dupa aceea m-a durut pentru ceva timp si mi-a amortit putin zona aceea.
Poate fi din cauza ca manusile mele sunt prea subtiri si bara fiind foarte grea apasa pe carne?Ce ar trebui sa fac?Mentionez ca nu am probleme la alte tipuri de aparete,nici la impins cu ganterele.

Cristian Neagu
11-02-2012, 11:13
E posibil sa ai si un vas de sange mai sensibil la presiune.

MarioA
11-02-2012, 19:28
Mi se mai intampla uneori cand ma sprijin de ceva,dar ce mi-ati recomanda sa fac? Sa port ceva bandaj la sala,manusi mai groase etc.

fitness-trainer-ro
13-02-2012, 11:22
Eu zic sa iti incalzesti foarte bine zona cu probleme inainte de antrenament. O pereche de manusi mai groase ar fi o solutie, precum si un bandaj cu fasa elastica, purtat pe sub manusi, care sa tina incheietura intr-o pozitie mai fixa si astfel sa distribuie din presiunea de pe palma.
Niste creme anti-inflamatoare dupa antrenament te pot ajuta sa te recuperezi mai repede pentru ca problema nu e grava dar recidiveaza frecvent (din ce spui tu) si iti poate creea o sensibilitate pe termen lung.