View Full Version : viitori campioni!
VIOREL67
16-09-2003, 09:41
am vazut prin diverse sali din Bucale multi tineri care chiar arata nu bine ,chiar f.bine si aici scriu cu gandul la supergreii care i-am vazut.Intrebarea mea este ,de ce nimeni din federatie nu ii cauta?Muncesc saraci din greu si daca ii intrebi daca au de gand sa concureze sau daca au concurat iti raspund cu un suras in coltul buzei ca nu.Nu este pacat de tineretul nostru care nu este ajutat sau macar indrumat sa fac parte din federatie si sa aiba indrumatori.Va garantez daca cineva culegel roadele muncii lor de ani de zile se poate ajunge la asa numitul culturism profesional.care este parerea voastra baieti?Gresesc eu 67 cu ce am postat?
bafta si sanatate celor de aici si nu numai!
poate daca insisti putin la unii dintre ei si reusesti sa-i faci sa-ti rapunda mai mult decat acel "nu" ironic intr-un fel, o sa te lamuresti mai bine...
VIOREL67
16-09-2003, 20:15
slack! ma refer ca nimeni nu da atentie la talentele care exista.
sunt destui care cu o pregatire minima pot lejer sa adjudece titluri dupa titluri si nu numai in tara.
pacat..mare pacat..:mad:
Dr.S.Damian
16-09-2003, 20:33
Poate ca ma insel, dar nu cred ca e treaba federatiei sa umble prin sali si sa se roage de oameni sa concureze.
Orice sportiv care vrea sa participe la un concurs are sansa asta daca se legitimeaza la un club afiliat la federatie.
Apropo, stii ca din miile de cluburi de culturism si fitness din tara, doar cateva zeci sunt afiliate la federatie...
A nu se considera asta un raspuns oficial.
Este strict parerea mea.
In culturism nu e ca la fotbal, il vede pe unu ca da bine cu picioru'n minge si hai la echipa. Foarte multi care au ajuns la niste dimensiuni respectabile si care i-ai vazut in sali in Bucuresti in general stiu cu ce se mananca culturismul competitional(multe restrictii in perioada precompetitionala, bani bagati masiv in suplimente si 100% sa te dedici) si majoritatea ori nu au geneticul potrivit(pe langa masa si structura osoasa, proportii) ori sunt constienti ca nu merita efortul ori au alte ocupatii care necesita un corp bine dezvoltat dar din care scot mai multi bani decat daca ar concura.
Sper ca m-am facut inteles...cei care au ajuns la un nivel la care nu s-ar face de ras la un campionat national cam stiu cu ce se mananca sportul asta daca vrei sa faci performanta si au motivele lor sa n-o faca. Deci nu poti vorbi despre ei ca in cazul unor copii care au ajuns prima oara in sala si au brate de 50 ...dar sunt neajutorati si nimeni nu i-a vazut sa-i cheme la un concurs...
Faptul ca multi iti zambesc si scot un raspuns scurt: nu...inseamna ca stiu despre ce e vorba si nu sunt in situatia ca nici n-au habar ca exista asa ceva(culturism competitional)....din motivul asta te sfatuiam ca pe cei pe care-i intrebi de acum incolo sa incerci sa-i tragi mai mult de limba.
VIOREL67
16-09-2003, 20:48
oricum nu face altceva decat sa stam la taclale!
eu personal cred ca chiar este treaba federatiei sa umble prin sali.Sa ai o organizatie puternica, parere tot personala este sa imi misc fundul sa alerg si sa castig.acum normal ca nu castiga nimic dar in viitor sigur.
Sunt sute de sali dar nimeni nu a facut o disecare a lor si nimeni nu ia invitat sa adere/O cotizatie mica +o diploma de atestare a calitatii sali si atunci infloreste zambetul pe buzele patronului sali.
este intradevar de alergat ceva si cum am spus si ma repet acum nu castiga nimeni nimic.
Al -Capone cred ca se misca mult mai repede:mad:
VIOREL67
16-09-2003, 20:57
se poate sa ai dreptate slack nu te contrazic dar parerea mea este aceeasi ..pacat .
orice sport se poate spune ca investesti dar la culturism este vorba in principal de genetic..una este sa il ti ani de zile sub supraveghere si cu toptanul pe el ca in alte discipline.aici il agati si profiti la maxim.
Dr.S.Damian
16-09-2003, 22:51
Aici te inseli. Am fost prin primavara la federatie, fiindca vroiam sa fac, sa-i zicem, un studiu despre miscarea culturistica din Romania si aveam nevoie de documentatie. Practic n-am gasit nimic sa ma ajute, fiindca nu exista (sau nu exista atunci) o situatie centralizata. Cluburile au primit inviatie sa adere, dar crezi ca s-au sinchisit? Poate unii nu vor sa dea taxa de aderare, insa cei mai multi vad salile pur si simplu ca pe o afacere si nu sunt cu advarat interesati de dezvoltarea culturismului.
La exemplul cu fotbalul pe care il dadea Slack ma gandisem si eu. In culturism situatia este un pic alta decat in fotbal. Cluburile si mai ales cei care sustin financiar sportul asta (firme de suplimente, aparate etc.) se orienteaza catre sportivi deja consacrati, care sa le reprezinte imaginea si cred ca nimeni nu investeste intr-un sportiv oarecare, in ideea ca poate... cine stie...
VIOREL67
16-09-2003, 22:59
deci sa inteleg ca nu primesc nici macar o ciocolata?:D :D
plec trist sa imi vad telenovela si cu gandul ca maine trebuie sa imi cumpar un baton sa imi treaca nervii si pofta de dulce(trai pe vatrai):D
Dr.S.Damian
16-09-2003, 23:39
Ce ciocolata visezi??? La aerobic cu tine :)
Acum sa nu ai impresia ca ti-am taiat-o cu mesajele mele, doar mi-am spus parerea, care intamplator nu conicide cu a ta.
Nu inseamna ca obligatoriu am eu dreptate. Poate ca intr-adevar federatia ar trebui sa recruteze viitorii campioni, care se antreneaza prin sali nedescoperiti inca...
Cred ca in curand am sa numesc rubrica asta "La taclale cu Viorel", fiindca se pare ca nu numai cativa dintre noi au pareri. Sau poate n-au oamenii chef de taclale :)
VIOREL67
17-09-2003, 08:09
au inceput scoliile DOCTORE!
Este foarte greu sa mai intru pe aici deoarece cum am trecut clasa a treia si nici nu am inceput bine si mi-a dat prima strofa din imnul Romaniei sa il invat(pe dinafara):D culmea ca mi-a cerut caiet de muzica..naspa unde este vara cu versurile alea ..libera la mare cu tzatele goale..
maryo246
23-09-2003, 13:59
lol dute si roaga
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.