PDA

View Full Version : Marfa!

VIOREL67
01-09-2003, 22:46
chiar sunt incantat de realizarea asta!
usor vad ca multe se schimba in bine si intradevar aici este ceva mai relaxant.;)

JohnnyBravo
02-09-2003, 09:46
me too :)

o mica kestie...poate reusiti sa traduceti tot forumul (e.g. Welcome to Probleme medicale, pagina de inregistrare, etc) ;)

Dr.S.Damian
02-09-2003, 09:51
Nu cred ca se va face, fiindca am inteles ca si asa a fost destul de greu sa faca modificarile actuale. Eu zic ca e bine si asa, mai ales ca in ziua de azi stie toata lumea engleza, in special cei interesati de net.
Oricum, multumesc pentru sugestie si mai astept si altele daca e cazul.
Vedeti ca la rubrica "La taclale" se poate posta liber, ca pe orice forum.

slick
02-09-2003, 10:26
E misto, chiar ma intrebam cand o sa se gandeasca Redis sa transforme/combine pagina de consultanta intr-un forum.... ;)

Dr.S.Damian
02-09-2003, 10:44
In principiu este tot un forum moderat, ca si anteriorul.
Ultima rubrica (la taclale), care este un forum cu postare libera e in stadiu de experiment, fiindca daca se va transforma intr-un loc de certa si injuraturi o voi inchide fara nici o remuscare. Nu o sa stau toata ziua cu ochii pe forum sa vad daca nu injura cineva...
In definitiv, siteul are forumul sau si nu vreau sa-i fac concurenta lui Bolbo :), iar ideea unei pagini de consultanta consta in existenta un consultant (sau mai multi) si oameni care il intreaba. Eu am incercat sa fiu cat mai deschis si ati vazut ca si pe pagina veche am pus online toate completarile vizitatorilor, insa nu vreau ca aceasta pagina sa devina un simplu forum... fiindca isi va pierde calitatea de serviciu de consultanta.

slick
02-09-2003, 12:39
Pai nu inteleg, dupa ce raspundeti la intrebari si mai vin oamenii cu completari nu o sa le permiteti? Acum ca o sa fie mult mai bine organizate intrebarile/domeniile cred ca numarul de completari o sa creasca.... O sa ramana tot o rubrica de consultanta, dar probabil cu mai multe pareri din partea cititorilor, deci un fel de forum :), asta vroiam sa zic. Si nu cred ca e un lucru rau, daca rubrica e moderata bine nu o sa-i scada calitatea, zic eu.

Dr.S.Damian
02-09-2003, 13:21
Sigur ca o sa accept completarile.
Am crezut ca te refereai la transformarea consultantei intr-un forum cu postare libera.
Ne-am lamurit acum.

Dr.S.Damian
02-09-2003, 13:23
De intrebari nu duceam lipsa nici inainte. Acum sper sa nu se sperie lumea de faptul ca trebuie sa se inregistreze.

slick
02-09-2003, 13:27
Nu cred ca e un lucru rau ca trebuie sa se inregistreze acum, probabil vor disparea intrebarile gen "cum se ia creatina" si "ce suplimente sa iau pt. masa musculara", mai degraba o sa citeasca raspunsurile anterioare si pe site decat sa stea sa se inregistreze doar ca sa scrie doua cuvinte. :)

Dr.S.Damian
02-09-2003, 13:34
Iti dai seama ca eu sunt primul care spera asta, fiindca pe de o parte ma saturasem pana peste cap de intrebarile stupide, pe de alta parte nu puteam sa ii ignor pe care intrebau... "clientul nostru, stapanul nostru"...

slick
02-09-2003, 14:18
Eu unul am o presimtire pozitiva legata de noua rubrica de consultanta :)

Dr.S.Damian
02-09-2003, 14:28
Domne-ajuta! :)

JohnnyBravo
02-09-2003, 15:25
Originally posted by Dr.S.Damian
Nu cred ca se va face, fiindca am inteles ca si asa a fost destul de greu sa faca modificarile actuale. Eu zic ca e bine si asa, mai ales ca in ziua de azi stie toata lumea engleza, in special cei interesati de net.

cu un search in fisiere si cu un editor de text se poate modifica f usor orice text.
greutatea consta in nr de cuvinte si nu in felul de cum s-ar putea face; modificarile astea se pot face si in timp nu neaparat "pana maine" :)

e bine si asa...se mai selecteaza din "clienti" :)

Dr.S.Damian
02-09-2003, 16:15
Da, important e sa stii cum se fac lucrurile astea si sa ai dorinta sa le faci. Eu sunt deficitar doar la prima parte a problemei.
De cand ma ocup de treaba asta cu internetul am mai invatat si eu una-alta, dar nu chiar atat de mult incat sa ma apuc sa fac modificari in structura unui forum de genul asta.

Voi ce ziceti ca i-ar mai lipsi paginii de consultanta ca sa fie mai cul, trendi si fensi ? :)

VIOREL67
03-09-2003, 09:46
ce ii lipseste?
femei goale,masini...si golaneala ....glumesc.:D
Este ok si mai putem sa barfim mai liber si chiar sa aflam una alta pt. ce ne intereseaza...adica sportul si conditia fizica...bafta multa la noul forum
stiu ca atunci cand este lansat la apa se sparge o sticla de sampanie sa mearga bine..noi nu mai bem nimic?sa nu o datzi ca sportul cu bautura nu se imbarliga ca nu tine(daca este putetzi sa ne trimiteti la pachet):rolleyes:

Dr.S.Damian
03-09-2003, 16:16
Ai dreptate!
Deocamdata una virtuala!

Dr.S.Damian
03-09-2003, 16:17
Hai noroc! :D

Dr.S.Damian
03-09-2003, 16:22
Deocamdata vad ca lumea e destul de timida. Nu se prea inghesuie cu intrebari. Pe pagina veche primeam potop de intrebari...
Culmea e ca am trecut pe acolo si cineva pusese o intrebare dupa mesajul meu final... Unii pricep mai greu.

Sper ca nu inscrierea obligatorie este piedica in calea fericirii noastre...
Sau poate e prea albastra pagina :D

Haideti oameni buni, inscrieti-va, nu fiti timizi!
Nu doare si e gratuit!

Ales
03-09-2003, 20:07
Salut tuturor, ceea ce am observat la foarte multi ce fac sala, e ca iau creatina, dextroza... nimeni in ziua de astazi nu mai face curat sala, adica doar sa manance bine, am un prieten, care face de 2 ani si jumatate sala, bratele lui au ajuns la 42-43, si asta doar prin multa manca, si prin multa mancare buna... Probabil toti iau proteine pt ca nu sunt dispusi sa astepte un an, sa le creasca bicepsul , cu doar 5 cm, de exemplu...
Vad poze cu culturisti, si oamenii vor sa devina cat mai repede mai muschiulosi, dar nimeni nu prea mai face lucrul asta curat...
Eu zic ca e mult mai sanatos , si mai misto , sa nu iei creatina, de exemplu, sa faci totul curat, parerea mea...
Va las cu o poza dragutza

Dr.S.Damian
03-09-2003, 20:19
Iti respect punctul de vedere, fara a fi insa de acord.

Altceva vroiam sa spun: apropo de "poza draguta"...
Sigur, si mie imi plac asemenea "aparitii", insa ma gandeam sa mentinem locul acesta putin mai sobru, fara insa a deveni plicticos si prea didactic.
Va cer parerea: sa impun o astfel de limita? Lasam poze mai "dezbracate" (evident nu ma refer la cele cu culturisti) si un limbaj mai colorat?
Oricum nu isi prea avea locul aici poza asta si nu are nici o legatura cu subiectul...
Astept puncte de vedere.

Ales
03-09-2003, 20:26
Pai sincer nu cred ca pe unii i-ar deranja astfel de poze, nu este o poza erotic sau ceva de genul asta, plus ca faceam si reclama la femalemuscle.com... daca oamenii prefera altfel de poze, gen poze cu tipi, plini de muschi, e bine, dar sincer e bine sa vezi poze cu femei mai des, gen asta, care am postat-o, parerea mea...

slick
03-09-2003, 21:18
Pai de ce sa nu lasam poze mai "dezbracate", sa nu se incinga spiritele si sa o luam pe aratura? :)
Eu zic ca merg... :D

VIOREL67
03-09-2003, 21:21
Ales nu te supara frate dar eu unul nu vad rostul pozelor aici unde in fond mai bafim sau mai ne criticam.Poze avem destui si nu numai..lol.
parerea ta cu "curat"o aveam eu cand Ceasca era bine proptit in scaun si trageam tare si se vehicula zvonul ca aia de la Spiru erau dopati...mintea mea cruda din perioada aia si nu numai a mea era..suplimente=dopaj..gresit si acum cu virtualul am inteles multa ..si mai ales alea care erau intelese..lol.
In fond suplimentul ce sunt?
Toti vrem mai repede si mai bine ,asa putem deschide o polemica destul de mare..REPEDE SI BINE!Sa nu bagi suplimente si sa tragi in draci eu unul cred ca destul de repede capotezi.
Ce mancam inainte si ce ciugulim acum?
pestele mancarea saracului a ajuns delicatese pe masa romanului....dhe..BASESCU este vinovat pt. dezastrul culturismului romanesc..lol
sanatate baieti ! ..
ps.
promit ca nu mai bag atata la scris sa nu va obositzi ochii cu balariile mele.

Dr.S.Damian
03-09-2003, 21:49
...promit ca nu mai bag atata la scris sa nu va obositzi ochii cu balariile mele...

Cum adica Viorele? Nici sa nu aud asa ceva? Mie cine imi mai face atmosfera aici?
Interventiile tale sunt mai mult decat binevenite, asa ca nici sa nu te gandesti :)
In curand am sa propun niste subiecte de discutie, sa facem aici niste sedinte de "brainstorming".

VIOREL67
03-09-2003, 21:55
Mamaaaa!erati in acelasi timp cu mine pe fir..si eu nu am stiut ca o bunghiammm.
hai ca mai arunc una si chiar ii rog pe baietii de pe aici cu totul ca pe unii ii mai stiu si printre altele sunt bucuros ca sunt aici.

hai ca numai cu trozneli vin:rolleyes:
spunet-im si mie traditionalele ventuze, din mosi stramosi sunt folositoare sau mai mult se merge pe sugestie si plezneala?
(ma gandesc la ce ma doare..stiti dumneavoastra)
Poate putem sa luam drept de autor (la ventuze) ..o pun pe burta si imi trage stratul adipos...si asa ii detronam pe chirurgii plastici ..si poate revolutionam omenirea cu mostenirea noastra...VENTUZA
10.000 lei ventuza...

Dr.S.Damian
03-09-2003, 22:06
Hai ca facem o varza din threadul asta...

Am intalnit doua atitudini diferite fata de utilizarea ventuzelor: cei mai multi medici (alopati ca si mine) se uita stramb spre ventuze si le considera metode "babesti", insa cand am facut practica pentru competenta de acupunctura (deci medicina traditionala) am avut surpiza sa constat ca ventuzele sunt utilizate frecvent.
N-as putea sa-ti spun exact pe ce principiu se bazeaza folosirea lor (n-am intrebat la momentul respectiv si regret), insa am sa aflu.
Ca metoda de slabire... nu cred.
Ideea e ca se creeaza o presiune negativa in ventuza care atrage sangele spre tegument si provoaca vasodilatatie.

Dr.S.Damian
03-09-2003, 22:10
Apropo de chirugie plastica... un banc pe care il stiu de la un chirurg.
Poate stii ca "tzeava" aia care se introduce in piele si prin care se trage tesutul adipos se numeste canula.
Bancul:

De ce nu trebuie montata canula la barbatii care vor sa scape de depozitul adipos de pe abdomen?

Fiindca o au deja montata!

Sper ca te-ai prins...

VIOREL67
03-09-2003, 22:26
iar mi-ati dat-o!:D

Ales
03-09-2003, 22:37
Da, intr-adevar avem cu totii poze de genul ala, plus si altele, cum a zis viorel, dar ma gd ca ar fi mai interesant asa cu poze, doar pt asta este optiunea respectiva nu?

Aurolacul
03-09-2003, 23:01
Uite ca un prieten mi-a recomandat si mie acest forum. Eu fac culturism de 2 ani si 7 luni, destul de putin timp, dar asta e. Sper sa gasim subiecte importante de discutat Hmm, cam asta e.

Ales
03-09-2003, 23:03
Se intampla ca prietenul care i-a recomandat site-ul sunt chiar eu hehe... :cool:

Aurolacul
03-09-2003, 23:12
Hai ca nu ma las mai prejos de Ales, trebuie sa pun si eu o poza cu un culturist cu un corp super.

Ales
03-09-2003, 23:14
Not bad... Il prezint pe Lee Priest, prea de tot...

Aurolacul
03-09-2003, 23:16
Chiar un tip prea de tot. Asta e sigur o mare gorila.

VIOREL67
03-09-2003, 23:21
deja baieti in loc sa mai citim ne uitam la poze,care oricum le achizitonam de pa net.
Mai bine sa vedem cum face sa ajungem ca astia si dupa aceea sa postam pozele noastre.
:mad:

Aurolacul
03-09-2003, 23:25
Deci ultima poza postata de mine, ajungi numai daca iei steroizi la greu, dar oricum, tipu tot are un corp de invidiat.

Ales
03-09-2003, 23:26
Da Viorele , dar ce strica pozele, daca tu ai poze, asta inseamna ca toate lumea le are? Poate lumea vrea sa vada poze cu muschiulosi... ce are de fapt daca pun poze... nu am avut nici o plangere pana acuma:cool:

VIOREL67
03-09-2003, 23:31
nu cred ca parerea mea este chiar asa deranjanta..gandeste te rog!cine vrea poze poate sa copieze cat vrea de pe net si nu numai.dar aici mai bine discutam decat sa frunzarim poze care oricum dupa un timp sigur nu vor mai prezenta interes.
uite-te cum se numeste thread..LA TACLALE-forum este pacat sa incarcam aici poze cu duiumul numai asa din joaca.
bafta!

Ales
03-09-2003, 23:46
Da asa e ai si tu dreptate, dar o poza din cand in cand nu strica zic eu...
Am gasit ceva interesant pe net...
http://www.fitnesspros.com/basicrules.html

VIOREL67
04-09-2003, 00:44
asa da!mult ma bine frate!daca mai ai bag adrese ca este mult mai bine si mai curat pt. aici.Bafta!

VIOREL67
04-09-2003, 00:50
gratie tie am copiat si eu destule dar in principal mi-a placut
http://www.eddierobinson.org/freegall/freegall.html...masivitate combinata cu inocenta..superb...
:)

VIOREL67
04-09-2003, 00:53
http://www.eddierobinson.org/freegall/freegall.html

Dr.S.Damian
04-09-2003, 09:03
Cred ca e mai bine cu linkuri. In principiu, nu ar fi nici o problema cu pozele, poate facem chiar o rubrica speciala, insa s-ar putea sa fie o problema cu spatiul, fiindca acestea ocupa destul. Deocamdata sa ne limitam la poze absolut necesare (care vin in completarea unui mesaj).

Ca sa nu mai lungim atat threadul asta, va invit sa deschideti noi subiecte de discutie ("new thread"). Incercati sa va mentineti in tematica acestui forum (culturism, fitness, stil de viata, alimentatie etc.).

JohnnyBravo
04-09-2003, 10:10
initial am crezut ca Ales va pune poza cu tipul ala cu 42-43 la brat care a mers doar pe mancare si nimic altceva....
am vazut ca a pus poza cu o tipa...apoi v-ati intrecut in a pune poze intr-un thread care incepuse cu laude pt noul look al "consultantei"...

dezordinea ma deranjeaza.

Dr.S.Damian
04-09-2003, 10:29
Si pe mine. De aceea declar oficial inchis acest topic.
Astept laude in alta parte :D