PDA

View Full Version : bodyfat - formule de calcul

JohnnyBravo
16-09-2003, 18:29
vad ca nu prea aveti "teme de casa" asa ca va dau eu una...
am strans vreo 3 formule de calcul pt BF dar nu-s bune toate si ma gandeam sa consult cat mai multe ca sa imi fac o parere...
Stiu ca aparatele au cea mai buna acuratete dar se poate obtine un rezultat cat de cat apropiat de cel real si din formulele astea...

Dr.S.Damian
17-09-2003, 22:47
Care sunt formulele?
Cel mai simpla, destul de exacta si necostisitoare metoda este masurarea pliului cutanat cu un compas special in diverse puncte ale corpului (triceps, flanc, coapsa) si introducerea intr-o formula de calcul (am impresia ca este media aritmetica).

VIOREL67
17-09-2003, 23:07
chiar la Costinesti era o fata de la o editura medicala care vindea carti si la cumparare iti facea un test cu un super aparat care il strangeai in mana si ea baga datele .inaltime greutate si alte vrajeli si dupa aceea aparatul tziuia si iti dadea verdictul ,in cazul meu mi-a dat foarte putina grasime:D vrajala totala.Oglinda +cantarul este aparatul nr.1(cine vrea sa omologheze oglinda cu ,cantar incorporat sa nu se chinuie ca deja este bagat de mine la brevetare )
:D

Dr.S.Damian
17-09-2003, 23:23
...la Costinesti era o fata de la o editura medicala care vindea carti si la cumparare iti facea un test cu un super aparat care il strangeai in mana si ea baga datele ...

Da, da, ce vrajeala... De fapt vrei sa te dai mare cum agatai tu fetele la mare :)

slack
18-09-2003, 14:54
Io zic sa ne dam cu parerea despre BF-ul lui JB pt partea superioara si dupa ce-l masoara sa vedem care a aproximat mai bine. In felul asta nu va mai fi nevoie de aparate sau formule de calcul, cine va dori, isi va pune poza si noi ii spunem BF-ul:D
Si ca sa duc o duc pana la capat cu neseriozitatea mea si zic ca are 15
:rolleyes:

Dr.S.Damian
18-09-2003, 21:38
Buna idee. Ca premiu, dau eu o bere.

VIOREL67
19-09-2003, 01:00
si uite cum JB nostru ajunge TEST:D
un forum cu si despre sport unde se serveste bere :D
discutii ample cum se mai agata fetele la Costinesti:mad: (aici eroare totala.eram cu sotia ,cu copilul ,soacra si toata gasca....agatatul nu mere..:( )
nu mai este mult si il facem si pt. pariuri
cred numai dupa lipoabsortie si ce ramane la borcan punem pe cantar:D

JohnnyBravo
19-09-2003, 09:58
eu vroiam formule in care sa imi bag dimensiunile in talie, solduri, inkeietura, etc, etc si sa imi rezulte un BF cat de cat real.

slack esti rau:)... conform formulelor care le-am incercat, am cam 9-10% BF cel mai real rezultat pt ca dupa altele mi-a iesit la 4% :)))

Dr.S.Damian
19-09-2003, 19:19
Incerca aici (http://www.mybodycomp.com/) .
Eu nu am verificat inca, deci nu stiu exact cat de bun e.

Viorele ai dreptate: a luat-o razna locul asta... :)

slack
19-09-2003, 19:42
eh...o bere nu strica;)
JB, cred ca esti pe undeva pe la 10%(initial am fost mai pesimist;)), 4% nu ai cum sa ai(parerea mea), din ce-am citit si vazut pe la Olympia se merge cu 3-5% BF.

VIOREL67
19-09-2003, 20:51
chiar genul asta de aparat era..mama ei de fata...si era sa imi stric concediul din cauza ei...