PDA

View Full Version : daca nu folosesc proteine si lucrez acasa pot creste in masa musculara

dani
08-04-2004, 18:55
Buna . Ma numesc dani am 16 ani si am inceput sa fac exerciti pt crestere in masa musculara .Am inceout de trei saptamani mie cam greu caci cred ca antrenamentul mie prea mare dar nu asta e problema .As vrea sa va intreb daca nu iau proteine si fac acasa neavand aparate si fiind cam scund avand cam 47 de kg pot creste in masa musculara si daca da in decurs a cat timp .O alta problema e ca am scos de pe net de pe adresa dv. un program dar mi se pare cam prea mare caci imi ia cam 3 ore sal fac si stiu ca nu trebuie sa dureze mai mult de 2 ore .Este asta o problema mare sa reduc din exerciti. MUltumesc. La revedere

Dr.S.Damian
09-04-2004, 11:25
Antrenamentul trebuie sa dureze maxim 90 de minute, de preferat spre 60. Ori nu stii sa lucrezi eficient, ori faci pauzele prea mari... e ceva in neregula.
In privinta proteinelor: atat timp cat iti asiguri necesarul de nutrienti din alimente, suplimentele nu sunt necesare. Asta insemana sa nu iti lipseasca zilnic ouale, carnea, laptele si branza, pestele, dar si legume, fructe, cereale. Ai modele de alimentatie pe site.