PDA

View Full Version : sunt diferit...

Serban
29-04-2004, 09:53
Am 16 ani , 1.82 , 64 kg.Cam slab nu.. Fac culturism de 3 luni, si inainte am mai facut inot.
As avea 2 probleme si as fi recunoscator daca ma puteti ajuta:
1) Pectoralii maei s-au dezvoltat ciudat. Cel din dreapta e uniform si bine definit, dar cel din stanga nu s-a dezvoltat langa stern, dar s-a umflat la extrema sa. Ma gandesc ca trebuie sa fac
ceva sa mi se dezvolte pectoralul in partea inferioara (cand port haine mai stramte arat ridicol)
2) Nu pun masa. Am evitat sa iau suplimente (am luat doar Protein Bar), dar am incercat sa-mi maresc
aportul de proteine din alimentatie (oua, peste,vita, lapte). Suplimentele sunt o solutie? Am auzit ca Mass Forte Creatin are rezultate f. bune.
Forta mi-a crescut mult, chiar si performantele la bazin.
Ce sa fac?

Dr.S.Damian
30-04-2004, 10:23
1. Este posibil sa fie vorba de o problema congenitala, adica te-ai nascut cu mai putine fibre musculare decat in mod normal. Ca sa pot sa spun cu siguranta ar trebui sa vad. Nu poti decat sa continui sa te antrenezi ca si pana acum, sperand ca diferenta se va reduce de la sine.
2. Da, suplimentele ar putea fi raspunsul pentru tine. Incearca un concentrat proteic in primul rand.