PDA

View Full Version : slabire

Carmen
18-09-2003, 10:46
as dori sa slabesc , si in acest sens m-am gandit sa inlocuiesc 2 mese(dimineata si seara) cu un concentrat proteic.
Va rog sa-mi spuneti daca este o idee buna si ce produs as putea folosi.
Va rog sa ma ajutati , sunt disperata , am incercat toate regimurile de slabit dar nu au dat rezultate , dimpotriva , nu am avut putere sa fac sport sa merg la sala, mi-au dat stari de depresie si frustari puternice.
Seara ajung tarziu acasa mai ales daca merg la sala (cum mi-am propus) deci ar fi ideal pentru mine sa inlocuiesc aceasta masa cu un supliment care se poate lua in orice conditii; la fel si dimineata.
Multumesc anticipat pt raspuns
Carmen

PS: La ce cabinet(sala) v-as putea intalni pentru o consultatie mai detaliata ?

Dr.S.Damian
19-09-2003, 18:51
Nu este obligatoriu sa folosesti un concentrat proteic sub forma de pudra. Ai putea sa recurgi la batoanele proteice cum ar fi Protein R sau si mai bine la batoanele Fibrobar R. Nu trebuie sa ajungi in situatia in care nu ai suficienta energie pentru a face miscare fiindca in felul asta “te slabesti”, in loc sa reduci frumos si sanatos stratul de grasime.
Nu am un cabinet unde sa dau consultatii (inca), de aceea voi incerca sa te ajut in acest fel. Pentru asta trebuie sa avem un dialog. Spune-mi mai multe despre tine, eventual trimite o poza sau si mai bine, fa-ti un profil la fise personale. M-ai ajuta mult in felul asta si te-as putea ajuta si eu.

VIOREL67
20-09-2003, 13:55
nu spune nimic de cate mese serveste pe zi?infometarea nu este calea cea buna intr-un regim cal.
putin si des calea spre succes!;)