View Full Version : multumesc
: ...Buna ziua...fiti amabil am o problema foarte grava......am foarte mult kg in plus...am 1.70 cm-80 kg ! va rog daca ma puteti ajuta sunt disperata vine vara si va da-ti seama ca nu pot intampina vara cu atatea kg in plus ...daca imi puteti spun o sala de fitness buna ..nu cu multa lume , si mai mult pt. femei as vrea...un regim alimentar mai obisnuit ..nu cu tot felul de gratare la orice ora,regim dinacela de te scoate din sarite cand te duci sa faci cumparaturi ...sper sa ma intelegeti...lucrez pe calculator si va dati seama ca toata ziua stau pe scaun ...din aceasta cauza m-am ingrasat asa de mult..as vrea sa gasesc o sala de fitness mai aproape de casa ...eu stau in pantelimon langa orange...si va rog daca imi puteti spune preturile de la clinica dumeavoastra ...m-ar interesa sa vin sa imi face-ti si un control mai general...sper sa imi raspunde-ti la acest mesaj ..m-ati ajuta foarte mult ...va rog nu imi ocoliti mesajul..va multumesc anticipat..
--------------------------------------------------------------------------------
Dr.S.Damian
02-05-2004, 17:52
Cel mai bine ar fi sa vii la cabinet. Gasesti AICI (http://www.doctor.3x.ro/html/contact.html) adresa. Suna la unul din numere si vei afla tot ce doresti despre consultatii.
Sali prin zona Pantelimon nu prea cunosc. Poate te ajuta altcineva cu o informatie. Daca iti convine ca distanta ai putea sa mergi aproape de Obor, la Clubul Force (e curat si bine dotat).
Daca stateai prin Brancoveanu iti recomandam un club nou aparut, superfain :D
Va multumesc pt. raspuns...nu credeam ca voi primi vreun raspuns la mesaj ..eu sunt noua pe form si nu prea stiu sa ma descurc...da o sa va contactez la clinica dumneavoastra...am sunat acum cateva zile si nu mi-a raspuns nimeni...vreu sa va mai intreb ceva ..va rog..vreu sa imi cumpar o bicicleta zilele acestea si vreau sa imi spune-ti daca puteti ...este buna o bicicleta in cazul meu ?sau ce fel de bicicleta este mai buna?sa imi da-ti cateva detalii despre aceasta bicicleta despre care am auzit ca este foarte buna...eu nu prea am tangente cu sportul ...sincera sa fiu nu imi place sa fac sport deloc, nu imi place sa alerg as vrea sa stiu daca este buna si in cazul meu..Va Multumesc mult de tot ...numai bine..!!( stie cineva ( din cei din forum) vreo sala de fitness in pantelimon sau aproape in zona...?Multumesc)...!
Dr.S.Damian
03-05-2004, 10:16
Da, ai putea sa cumperi o bicicleta. Exista o multime de oferte pe piata. Ai putea opta pentru una de la Kettler (modelele variaza ca pret in functie de accesorii).
VIOREL67
03-05-2004, 13:17
multumesc:))
oricum reclama pt. Kettler este adevarata si cea mai fiabila.
Eu am achizitionat una bengoasa "(nonnume)magnetica"din magazinele "super....."si dupa 2 saptamani..a capotat...
daca dai un ban macar KETTLER este singura optiune BUNA.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.