View Full Version : daca aveti exces de calorii:)
JohnnyBravo
18-09-2003, 16:18
IQ (http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm?IQ)
Dr.S.Damian
18-09-2003, 21:25
Excelent siteul!
Ma gandesc sa facem aici un loc unde sa punem linkuri catre siteuri deosebite, din orice domeniu. Criterii: design aparte, continut aparte, facilitati deosebite...
VIOREL67
19-09-2003, 01:04
JB dupa ce fac testele este musai sa pun intrebari la "PROBLEME MEDICALE" sau ai vazut ca nu se ingramadesc acolo si mergi pe burta cu trimiterea?eu unul am facut si deja nu dorm la ora 00.30..cine imi plateste ziua de maine ca nu ma duc la munca?;)
Si zi acum Johnny tu pe care l-ai "absolvit"?:D
JohnnyBravo
23-09-2003, 18:19
prima data l-am incercat pe al doilea si m-am simtit prost cand am vazut ca imi zburase timpul si eu de abia raspunsem la nici un sfert din intrebari, apoi si mai prost cand am vazut rezultatul <100 :D
l-am facut pe primul...nu eram stresat de timp si puteam sa si lucrez in timp ce mai raspundeam la cate o intrebare:)
pe urma am fost dezamagit ca imi cereau bani ca sa devin membru...
Dr.S.Damian
23-09-2003, 22:34
Oricum, siteul este foarte fain. N-am avut timp sa-mi fac un test cap-coada, dar nevasta-mea si-a facut unul, iar rezultatul mi-a confirmat ca am facut o alegere buna :) Parca aveam nevoie de test ca sa aflu asta...
VIOREL67
23-09-2003, 22:56
buna!Dar ma abtin:D
(nu pot sa nu dau replica..imi vine sa urlu de necaz dar nu pot)m-am apucat de el dar mi-au taiat romtelecomul netul si nu am reusit sa il termin(ce scuza bengoasa am gasit)
Dr.S.Damian
23-09-2003, 22:59
Sa nu plesneasca ceva in tine de la atata abtinere :D
vreti sa mai adaug si eu un motiv? Da l-am facut dar cand sa ma uit la rezultate.......it shows error please try again later...so I tried but mi-au spus ca sunt prea desteapta pentru testul acesta:p Hi hi hi, ce voua nu v-a spus la fel?
Eu de 3 saptamani si un pic sunt pe low carb diet, e corect asa sa fac testul? ;)
O fac si eu unul duminica, cand e ziua de carb up, mai imi revine un pic claritatea mentala... :o
JohnnyBravo
24-09-2003, 10:27
primul test l-am inceput de vreo 2 ori fara sa-l termin ca nu aveam timp si nici pozitie strategica (am monitorul indreptat spre biroul sefului :(...din cauza asta am dezactivate si pozele din browser)
pana la urma l-am terminat asa mai pe fuga si...am fost dezamagit ca mai imi trebuia un punct si ma inregistram...
l-am facut iar, in 5 minute de data asta si mi-am dat seama ca gresisem o intrebare si nah m-am facut membru... fara plata....apoi am mers la buda si mi-am dat seama ca am mai gresit o intrebare... semn ca buda e un loc excelent de reflectare :D
o sa il fac din nou cand o sa am timp:)
pt cei care mai sunt interesati de teste:
www.emode.com
www.thespark.com
www.allthetests.com
simo uite un test rapid: www.iqtest.com/iq-test.html
JohnnyBravo
12-01-2004, 19:07
tot pentru cei care au exces de calorii si cei care vor sa vada daca sunt tari cu psihicul, va recomand sa mergeti la farmacie si sa luati un test HIV si sa vi-l faceti singuri....
c o l o r
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.