PDA

View Full Version : un sfat va rog !

criva
10-05-2004, 13:03
Buna ziua, doctore ! :)
Nu am mai intrat de mult pe forum-ul dv. si m-am gandit ca, totusi, la intrebarea mea doar dv. aveti cel mai potrivit raspuns.
Asadar, intrebarea ar fi: daca as vrea sa slabesc si tin un regim usor si in paralel sa fac ceva sport acasa, ce aparate de gimnastica ar fi suficient sa le am ? si cam de unde, de la ce firma (bineinteles nu exagerat de scumpe ! ) ar trebui sa le cumpar ?

Daca stau bine si ma gandesc, ar mai fi ceva: medicul cardiolog mi-a pus diagnosticul de sindrom hiperkinetic. Credeti ca sportul moderat, acasa, imi face rau ? Cafea nu mai beau deloc, si nici un fel de excitante, cum credeti ca imi afecteaza fizicul (si psihicul) ???

Va multumesc din inima !!!

Dr.S.Damian
10-05-2004, 19:52
Cred ca sportul de intretinere ti-ar fi de ajutor in cazul tau.

In legatura ca aparatele, eu cred ca o bicicleta, o coarda, un set de gantere si un neopren (din acela de dormit in cort) iti sunt suficiente ca dotari de baza, pentru acasa. Evident se pot cumpara mult mai multe lucruri, dar depinde de bugetul tau.
Gasesti la Metro, la Kettler, First Bike si orice supermarket (gen Metro). Nu cunosc preturile, ca sa pot face o comparatie.

criva
11-05-2004, 07:46
Va multumesc mult. Mi-ati fost de mare ajutor, mai ales ca nu eram sigura cu privire la produsele First Bike. Multi spun ca nu ar fi strasnice.

Numai bine,
Cristina