PDA

View Full Version : Intrebare neobisnuita , poate stupida

Unregistered
19-09-2003, 18:29
Am vazut ca multi culturisti se antreneaza cu haine mulate sau treninguri groase , e vreo legatura cu incalzirea corpului in timpul antrenamentului pt. a determina cresterea musculara ? Stiu ca e o intrebare ciudata , dar fata de cea in care unu va ruga sa-l contactati pe Florin Uceanu si sa-l intrebati daca si-o freca dupa antrenament pt. a pompa testosteron in muschi , eu zic ca este totusi de bun simt. Cred :) . Multumiri anticipate. Pa!

Dr.S.Damian
19-09-2003, 19:51
Ahh, ce spectru larg de raspunsuri imi vin in minte, care mai de care mai nepotrivit pentru aceasta pagina de consultanta si pentru statutul meu de medic... :)
Am sa dau un raspuns mai “benign”: am vorbit cu Florin si a zis ca te asteapta pe tine sa ii dai o mana de ajutor...
Legat de prima intrebare (daca te opreai acolo bine faceai), am sa-ti raspund totusi serios: mai ales pe timp rece este bine sa te antrenezi cu haine ceva mai groase pentru a preveni pierderea caldurii, cea care mentine mediul intern al muschilor in limitele unei bune functionari. Privind mai larg problema, se poate spune ca intr-adevar favorizeaza dezvoltarea musculara. Hainele mulate nu sunt decat pentru a arata celor din jur rezultatele antrenamentelor.