Busca Cristian
20-09-2003, 17:43
Buna domnule doctor,in primul rand va multumesc ca mi-ati raspuns la lunga intrebare anterioara, din nou va scriu , am numai ghinion, cum am scapat de durerile din zona lombara au aparut altele: acuma o saptamana am facut niste indreptari cu greutati progresive (am vrut sa vad cu cat pot face maxim), fara centura cu 60, 80, 100, 120kg cu fiecare cate o repetare (am facut inainte incalzire), cu greutatea de 120kg am facut o repetare de si simpteam ca puteam sa fac 2 sau 3. dupa antrenament totul parea OK. Problema este ca a doua zi am sesizat niste dureri in partea de jos a abdomenului (cred ca in interior) ,mai mult in partea stanga, testicolul stang imi era mai sensibil, nu am observat vreo umflatura in zona in care ma doare dar imi este frica sa nu fie hernie, desi acuma dupa o saptamana durerea aproape a trecut dar totusi ma mai doare, mentionez ca nu madoare daca ridic vreo 30kg . Trebuia sa folosesc centura, la ce exercitii sa o folosesc, colegii mei de la sala o folosesc tot timpul. Sa folosesc vreun unguent? , Dati-mi va rog un sfat deoarece am multe probleme cu mama din cauza accidentarilor si vergeturilor (mi-au aparut o gramada de vergeturi pe brate, spate)
Va multumesc anticipat.Nu va suparati ca le-am scris toate impreuna altadata le voi scrie asa cum mi-ati spus dar acuma m-am grabit.
Va multumesc anticipat.Nu va suparati ca le-am scris toate impreuna altadata le voi scrie asa cum mi-ati spus dar acuma m-am grabit.