PDA

View Full Version : culturismul si parintii

Busca Cristian
20-09-2003, 17:56
Salutare
Dintre cei care viziteaza acest site are cineva certuri cu parintii in legetura cu culturismul, daca da dati-mi si mie cateva idei , despre ceea ce ar trebui sa soun parintilor despre acest sport

VIOREL67
20-09-2003, 23:23
promite ca NU suni la ai mei sa le explici de ce baiatul lor..zestrea genetica a clanului a luat-o pe aratura cu aceste minunat sport.
Una este ca la noi in tara sportul asta nu are priza la lovele(scuze de jargon),frica ca se deformeaza(nu este de ras dar conceptia asta exista)frica ca aceeasta disciplina ii poate afecta sanatatea mai ales ,daca pun mana si citesc cate suplimente trebuie sa inghita copliasul lor .Nu inteleg ce inseamna simplul cuvant supliment,care il asociaza cu dopatul la greu(aici chiar cei tineri habar nu au) nu cred ca ti-am tastat lucru nestiut de tine.respect si numai bine..ai promis:rolleyes:

JohnnyBravo
21-09-2003, 18:12
dupa vreo 2 luni de fiare facusem si eu un varf frumusel la vremea aia la biceps si ii mai aratam lu` mama si imi zicea: "Vai cat te-ai deformat!!!" urat, etc:) aveam doar ~32 la brat :)

pe urma s-a obisnuit dar am inceput sa iau proteine....si a venit: "Nu mai lua prafuri ca iti afecteaza inima, am vorbit cu doctorul Xulescu!" :) Degeaba ii ziceam ca ala ori nu stia ce vorbeste ori se referea la anabolizante.
Cu timpul a ramas doar cu zis-ul si cu bucuria ca mereu ii duceam zeci de bidoane de la proteine si cica sunt excelente pt muraturi :)))))
Noroc ca mama a avut incredere in mine in tot ce am facut si nu si-a facut probleme dar nah kestia cu "nu mai lua prafuri" zice si acum...dar sti ca degeaba vorbeste :)
tata, nu prea zice nimic...dar ma mai intreaba daca mai merg la sala, etc

am avut prieteni carora l-i s-a interzis sa mai mearga la sala pt ca se "deformasera" :) deh...pot sa zic ca am fost norocos ca am fost libertin....

cristian, daca ai probleme cu ei din cauza proteinelor spune-le ca au avizul ministerului sanatatii si nu mai au ce sa iti zica :)
pt treaba cu deformat-ul spune-le ca iubesti si tu o fata si aia nu iti da atentie decat daca arati bine... :) baga si tu vrajeala mare:) mai in gluma mai in serios trebuie sa te inteleaga...

VIOREL67
21-09-2003, 19:00
singurul raspun pt. tot este ...deact sa fac prosti si aici exemplele sunt destule..mai bine sport..si oricum poti sa le spui...beyyyy!ciocul mic ca va pleznesc:D

m.mihai
23-09-2003, 16:21
cica sunt excelente pt muraturi
:) :)
si nevasta tot la muraturi le foloseste....beyyyy!ciocul mic ca va pleznesc
....:) dar tyre sa fii destul de convingator ....pina acolo mai ai de pus citiva cm in brat....:D
soacra a zis mai acum areti bine nu mai face ci mentinete si nu mai f*** bani:D
mai ,mai cit mi-a luat sa-i exp[lic ca nu poti sa te mentii numai facind in continuare...
naspa ,aiurea cam nasol ...nu

Busca Cristian
23-09-2003, 18:14
mersi de raspunsuri

Si parintii mei spun acelasi lucru pa care mi l-ati spus voi: ca arat bine asa si sa ma mentin, proteinele nu sunt sanataoase, cheltui banii aiurea pe suplimente si mancare, ma deformez, etc..........