PDA

View Full Version : Ingrijorare...

Unregistered
26-05-2004, 17:16
Buna ziua domnule doctor,

Incerc sa nu va deranjez cu plictisitoarele intrebari "f.a.q" si de aceea trec la subiect:
a) 36 ani / 1,74 / 89,5kg
b) la 01.03.2004, 90,0kg
c) la 01.01.2004, 80,0kg
d) targhet - revenirea la greutatea anterioara (80,0kg)
e) antrenamente - minim 5/saptamina
f) structura antrenamente : 60min cardio(steper,banda,bicicleta) + 90min forta.
g) "calorii arse/ 60 min antrenament cardio" aprox.600
h) "calorii arse/ 90 min antrenament forta" nu pot sa apreciez
i) alimentatie - in limita bunului simt si pe cit posibil din 3 in 3 ore
j) suplimente - foarte rar cite 1 tableta de "Calcium, Magnesium & zinc"
k) informatii - cred ca am citit aproape toate articolele Dumneavoastra + multe info din site-urile RO, US si D.
l) rezulate : 0,5kg in 3 luni. Am citit "arunca pe fereastra cantarul", dar nici masurartorile nu sunt spectaculoase. Practic in talie am scazut 2cm in aceste 3 luni.

Va multumesc foarte mult pentru rabdare si eventualele sfaturi.
Cu stima,
GNC Performance
(scuze pentru aceasta semnatura - nu este in obiceiul meu sa trimit anonime - dar nu imi este foarte clar cit de publice sunt aceste mesaje...)

Dr.S.Damian
27-05-2004, 09:00
N-ar fi rau sa te inregistrezi. La o adica, daca cineva ar vrea sa te gaseasca (FBI, CIA, Mosad), tot o sa te gaseasca :D Eu oricum nu ma pricep si nici nu ma intereseaza, sa descopar cine e in spatele unui nickname.
Ca sa fac un rezumat: tu te-ai ingrasat 20 de kilograme in ultimele 5 luni si vrei sa slabesti.
Ce nu imi este clar:
1. ce inseamna "alimentatie - in limita bunului simt"? Te rog sa imi dai niste date concrete. Probabil ca acum te-ai apucat si de o cura, de aceea te rog sa imi povestesti ce ai facut in aceste 5 luni, fiindca trebuie sa am o explicatie pentru acesta crestere in greutate. Daca nu e alimentatia de vina, atunci poate este o problema medicala. Este o crestere semnificativa si trebuie gasita cauza. Ce s-a intamplat in viata ta din ianuarie pana acum?
2. Cum a evoluat greutatea ta de-a lungul anilor? Cum sunt parintii tai?
3. De cat timp te antrenezi in felul descris?