View Full Version : accidentari
maryo246
20-09-2003, 21:21
Buna ziua ,am revenit (cozma mircea) :) M-am lasat de sala din cauza accidentarilor . Cu toate ca dupa patru luni durerile nu au disparut m-am apucat de box. Dupa o saptamana de fizioterapie m-am reapucat de box. In urma fizioterapiei durerile m-au lasat partial.Iar cand mam reapucat de box durerile au reaparut, iar dupa 5 zile durerile au incetat partial. Vreau sa va intreb daca tendoanele s-au obisnuit si se repara singure ?( cu tot cu box) Va rog frumos sa-mi raspundeti sincer .
Dr.S.Damian
22-09-2003, 00:03
Bine ai revenit si ma bucur ca ai acordat mai multa atentie redactarii acestui mesaj. Tine-o tot asa :)
Organismul lupta in permanenta sa isi refaca structurile lezate, adica sa se vindece; din pacate nu totdeauna reuseste, cu atat mai putin daca tu nu ii dai ragazul necesar. Dupa o saptmana de fizioterapie nu ai cum sa te vindeci. E ca zi cum ai avea o “julitura” in genunchi si tu rupi permanent coaja. In felul asta nu ai cum sa te vindeci. Boxul e un sport care supune articulatiile umerilor la niste socuri puternice. Daca vrei sa nu mai ai dureri renunta la box macar un timp (cateva luni).
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.