PDA

View Full Version : e buna acest program{ 2 intrebari?}

alyyn2045@hotmail.com
21-09-2003, 22:49
de mentionat ca sunt incepator!!!

am ales astfel programull de antrenament si vreau sa tiu daca e bun! """" intrebarea 1"""::::

luni :: muschi piceoarelor si si abdomen {toate exercitiile posibile pt acesti muschi}
marti:: pauza

miercuri::: muschi bratelor si cei ai spatelui

joi :: pauza{odihna ,,pt refacere}
vineri:: reiau programul de luni
sambata:: pauza{odihna}
duminica reiau program de miercuri

""""intrebarea 2""":::
am inteles din revistele de culturism ca prt o eficacitate in a obtine o masa musculara e aceea de a antrena de 2 ori aceleasi grupe de muschi si 4 antrenamente pe saptamana
eu abia incep sa merg la sala si stiu ca sunt multe programe de antrenament dar am de gand sal incerc pe asta sa vad rezultatele!

de mentionat ca reincep si artele martiale {caci am luat o pauza la ele ca am avut bac} si deci spun bine daca folosesc 3 g proteina la kg corp?

Dr.S.Damian
22-09-2003, 23:18
1. Pectorali si umeri nu lucrezi? Nu prea inteleg cum lucrezi “toate exercitiile posibile pt acesti muschi” – cred ca stai 4 ore la un antrenament :)
2. Este si asta o abordare la fel de buna ca si impartirea grupelor pe trei zile. Trebuie sa experimentezi ca sa vezi ce ti se potriveste mai bine. Daca vrei sa faci culturism cum scrie la carte, nu iti dispa energia in mai multe directii (ma refer la arte martiale). Daca este doar pentru intretinere, atunci e ok. 3 g/kg este bine atat timp cat te antrenezi intens.

Nu mai pune adresa de email la nume!!!!!
Citeste si tu regulile, ca d-asta m-am chinuit sa le scriu.