PDA

View Full Version : antrenament si inca ceva

notWANTED
23-09-2003, 14:36
buna ziua!sunt un tanar entuziast care s-a hotarat in sfarsit sa se apuce de sala nu pentru ceva de performantza ci mai mult pentru o modelare a corpului si pentru cresterea masei musculare. Nu am prea avut eu nici o tangentza cu salile de forta iar acolo unde fac eu nu am un profesor care sa imi spuna exact ce si cum asa ca m-am hotarat sa apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a-mi da niste indicatii in legatura cu felul in care ar trebui sa asociez grupele musculare la antrenament si eventual ce suplimente proteice ar fi indicate.

Va multumesc anticipat!

Dr.S.Damian
23-09-2003, 23:22
Dupa ce citesti tu frumusel toate articolele de pe topculturism si topfitness, eventual iti procuri si colectia revistei “Culturism” vino si stam de vorba.
Te sfatuiesc sa incepi cu articolele despre antrenamentul incepatorilor.
Nu pot sa repet de 1000 de ori aceleasi informatii. E ca si cum as fi un profesor de matematica la care in fiecare zi vine un alt elev si il roaga sa il invete tabla inmultirii. Spitalul 9, I am coming... :)

VIOREL67
25-09-2003, 08:21
banuiesc ca raspunsul nu l-a multumit deplin si vin cu surplusul caracteristic mie:)
ai citit si vei citit multe despre modul asta de viata ,si nelamuriri vei avea,vino cu ele si poate impreuna ne vom lamuri si noi.Bafta multa !

Dr.S.Damian
25-09-2003, 10:32
Daca e baiat destept (si cred ca e) o sa faca ce i-am spus si apoi o sa vina cu intrebari mai la obiect.