PDA

View Full Version : Pectorali

Adrian
06-07-2004, 11:10
Buna ziua...
Am practicat culturismul 4 luni vara trecuta.. iar primavara aceasta am reinceput antrenamentul. Am acum cam 3 luni de antrenament.. si am cunoscut progrese foarte mari in fortza cat si in masa musculara (consum si suplimente). Ciudat este ca am crescut foarte bine la brate (de la 31 cm la 37 cm diam) .. cat si la spate.. dar la pectorali cu toate ca am crescut mult in fortza ( de la impins cu 29 cand am inceput prima data la impins cu 69 acum la planul inclinat) ... nu am crescut in masa decat foarte putin. Mentionez ca antrenamentul meu pentru piept este in general astfel: 2 serii cu incalzire cu bara.. 4 serii impins orizontal cu bara(a doua serie este seria de maxim) .. 3 serii impins inclinat cu bara.... 3 serii impins din declinat cu gantere... si uneori inlocuiesc aceste ultime serii cu 3-4 serii de fluturari ... Mentionez ca in timp nu am facut acelasi tip de exercitii la piept ( mai variez pentru a soca muschiul) ... Ce solutie imi dati ? (sunt disproportionat.. toate grupele sunt dezvoltate.. pieptul aproape deloc)

Dr.S.Damian
08-07-2004, 09:36
Solutia este sa pereseverezi. Antrenamentul este ok. Foloseste greutati cu care sa poti face singur 8 repetari corecte si inca 2 cu ajutor. Daca pui prea putin pe bara, nu o sa cresti.