PDA

View Full Version : i need help!

zypper
06-07-2004, 22:44
Buna ziua!Ca orice om am si eu cateva probleme,si as fi cu adevarat recunoscator daca m-ati putea ajuta.In primul rand sa va spun cateva lucruri despre mine:am 17 ani, 1.92 m, 81 kg.Problema e ca fac "culturism" de aproximativ un an,iar rezultatele lasa de dorit. Desi sunt foarte inalt,si aparent par un tip lung si subtire, nu prea e asa. Membrele (bratele si picioarele) sunt lungi si subtiri,dar zona mediana nu e la fel.Am un abdomen destul de "mare"(cu ceva grasime pe el) iar pectoralii sunt slab dezvoltati,si pot spune ca am un "piept lasat".(asta din cauza faptului ca in copilarie am fost mic si gras, si am crescut in inaltime foarte mult,dintr-o data).Cu spatele stau ceva mai bine,pentru ca sunt destul de lat in spate si in umeri.
Cum am spus, am cateva luni bune de antrenamente, in care am incercat numeroase programe de antrenament si suplimente nutritive,dar rezultatele nu au fost cele dorite.Ma ingras destul de repede,iar atunci cand fac pauze mai lungi(aprox. o luna) scad destul de mult in forta si in masa.
In concluzie...ce alimentatie/suplimente/si mai ales program de antrenament imi recomandati pentru a scapa de putina grasime de pe abdomen, pentru a avea un piept cat de cat "atragator"(care sa nu fie lasat),dar a avea in acelasi timp si niste brate masive.
Inca o precizare in legatura cu bratele... la un moment dat am avut 36 cm in brat..insa dupa o luna de pauza(din cauza unor probleme de sanatate) am ajuns la numai 34cm;iar antebratele mele sunt subtiri,si am destul de putina forta in ele.
Multumesc mult! La revedere!

zypper
06-07-2004, 23:16
Mii de scuze dar am uitat sa precizez ceva la mesajul dinainte,si nu stiu cum il pot modifica.Asa ca o sa scriu un nou mesaj.
Problema cu bratele(pe langa faptul ca sunt lungi,si cam subtiri)este ca am bicepsul scurt(distanta intre capatul bicepsului si incheietura cotului e mare) si de aceea creste destul de greu.
Deci ce exercitii sunt cele mai bune pentru "lungirea" bicepsului,dar si "umflarea" lui in acelasi timp.
Stiu ca nu am un corp de culturist, dar vreau si eu ca oricine altcineva sa arat "bine",si sper ca d-voastra ma veti putea ajuta.Multumesc!

Devoratorul
12-07-2004, 12:54
Vezi butonul de edit?..daca da apasa pe el!c o o l 2

VIOREL67
12-07-2004, 21:37
in primul rand sportul asta nu este de un an...si mai ales cum spui ca ai o constitutie "delicata'trebuie sa tragi ca un "caine' si pe o perioada destula:mad:
inarmeaza-te cu rabdare si stabileste punct cu punct planul de bataie...nu cred ca ca ai vazut un barbat bine slabut ..inalt si cu biceps de 50cm:D
lasa bratele ..nu te mai gandi la ele..ca nici ele nu se gandesc la tine:D
trage pe grupe mari din greu si vei avea surpriza ca brandul va creste de la sine.
ai incercat n antrenamente ..dar din experienta ta care este al..mai bun?..si cat a durat cel mai mult?:mad:
mergi pe repetari putine..greutate ENORMA si ceva suplimentare ..bafta si lasa brandul asa lung cum este..;)

zypper
13-07-2004, 23:54
Merci Viorele de sfaturi.Cu siguranta ca o sa tin cont de ele...iar in cazul in care rezultatele vor aparea...dau o bere(virtuala) :D
Totusi..nu inteleg ce vrea sa spuna Devoratorul...si astept niste ponturi si din partea d-lui Serban.

Dr.S.Damian
15-07-2004, 11:37
Nu stiu cum de mi-a scapat mesajul tau (se mai intampla...).
Viorel ti-a spus esentialul. De fapt nu e nici o filozofie si nici un secret. Mergi inainte cu antrenamentele, care trebuie sa fie intense si cu greutate mare. O sa scapi si de burta, mai ales daca introduci 1-2 sedinte de efort aerob pe saptamana.
Nu te mai preocupa de forma bratelor. Cu asta ai fost dotat, cu asta mergi mai departe.
Iti recomand sa iei in considerare un program de suplimentare, in special un concentrat proteic.

Devoratorul
15-07-2004, 14:23
aparate pt lungirea bicepsului:
-flexii hamer cu gantere(alternativ)
-flexii la scot cu haltera( intinde bratele la maxim )
-flexii la scot cu gantera(Incearca sa stai pe banca cu pieptul lipit de buretele mare iar tricepsii de buretele mic,astfel ai o executie mai ampla=intinderea si lungirea bicepsului)
..............
succes!
.......a..partea cu edit...ai spus ca nu stii cum sa schimbi sau sa adaugi ceva in text.Asa ca te-am ajutat!

Dr.S.Damian
16-07-2004, 22:15
De fapt si de drept bicepsul nu poti sa il lungesti in nici un fel. Ceea ce poti sa faci este sa dezvolti muschiul brahial, care se afla sub biceps si care umple spatiul dintre corpul bicepsului si plica cotului (adica exact acolo unde se afla tendonul bicepsului si "spatiul" care pune probleme ectomorfilor inalti).