zypper
06-07-2004, 22:44
Buna ziua!Ca orice om am si eu cateva probleme,si as fi cu adevarat recunoscator daca m-ati putea ajuta.In primul rand sa va spun cateva lucruri despre mine:am 17 ani, 1.92 m, 81 kg.Problema e ca fac "culturism" de aproximativ un an,iar rezultatele lasa de dorit. Desi sunt foarte inalt,si aparent par un tip lung si subtire, nu prea e asa. Membrele (bratele si picioarele) sunt lungi si subtiri,dar zona mediana nu e la fel.Am un abdomen destul de "mare"(cu ceva grasime pe el) iar pectoralii sunt slab dezvoltati,si pot spune ca am un "piept lasat".(asta din cauza faptului ca in copilarie am fost mic si gras, si am crescut in inaltime foarte mult,dintr-o data).Cu spatele stau ceva mai bine,pentru ca sunt destul de lat in spate si in umeri.
Cum am spus, am cateva luni bune de antrenamente, in care am incercat numeroase programe de antrenament si suplimente nutritive,dar rezultatele nu au fost cele dorite.Ma ingras destul de repede,iar atunci cand fac pauze mai lungi(aprox. o luna) scad destul de mult in forta si in masa.
In concluzie...ce alimentatie/suplimente/si mai ales program de antrenament imi recomandati pentru a scapa de putina grasime de pe abdomen, pentru a avea un piept cat de cat "atragator"(care sa nu fie lasat),dar a avea in acelasi timp si niste brate masive.
Inca o precizare in legatura cu bratele... la un moment dat am avut 36 cm in brat..insa dupa o luna de pauza(din cauza unor probleme de sanatate) am ajuns la numai 34cm;iar antebratele mele sunt subtiri,si am destul de putina forta in ele.
Multumesc mult! La revedere!
Cum am spus, am cateva luni bune de antrenamente, in care am incercat numeroase programe de antrenament si suplimente nutritive,dar rezultatele nu au fost cele dorite.Ma ingras destul de repede,iar atunci cand fac pauze mai lungi(aprox. o luna) scad destul de mult in forta si in masa.
In concluzie...ce alimentatie/suplimente/si mai ales program de antrenament imi recomandati pentru a scapa de putina grasime de pe abdomen, pentru a avea un piept cat de cat "atragator"(care sa nu fie lasat),dar a avea in acelasi timp si niste brate masive.
Inca o precizare in legatura cu bratele... la un moment dat am avut 36 cm in brat..insa dupa o luna de pauza(din cauza unor probleme de sanatate) am ajuns la numai 34cm;iar antebratele mele sunt subtiri,si am destul de putina forta in ele.
Multumesc mult! La revedere!