View Full Version : vizualizare !
VIOREL67
23-09-2003, 23:04
stiu ca este benefic sa vizualizezi exercitiul si prin asta concentrarea maxima iti poate aduce un avantaj major in efectuarea unui antrenament eficace.Dar eu am facut o fixatie dureroasa..seara inainte de antrenament (care il am dimineata)imi fac planul de bataie si ma gandesc destul de mult la ce am de facut in ziua care va urma,in sala vizualizez inainte sa ridic haltera (mai ales cand execut varful )si chiar merge de pur si simplu ma mir ca ridic cat ridic.o parere..nu am probleme psihice?am luat-o pe aratura sau nu?se numeste obsesie?
Dr.S.Damian
25-09-2003, 10:30
Intrebarea care se ridica este: cat de tare te deranjeaza acest lucru? Iti afecteaza in vreun fel viata “extra-sala”?
Nu cred ca ai vreo problema psihica, ci doar o preocupare excesiva pentru acest aspect al vietii. Nu as cataloga-o ca pe o obsesie.
Daca reusesti sa te incadrezi in anumite limite, concentrarea asupra scopului propus nu poate fi decat benefica. Important este sa te poti relaxa, sa reusesti sa te desprinzi de gandurile legate de programul de anrenament. In timpul antrenamentului este nemaipomenit daca te poti concentra numai asupra exercitiilor si daca poti sa vizualizezi miscarile.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.