View Full Version : Ce contine icrele?
In nici o lista de alimente in care se specifica compozitia lor in proteine,gluc si lipide nu am gasit si icrele.Eu banuiesc ca ar contine mai mult lipide si putine proteine.Icrele natural ce compozitie de nutrienti are?Va multumesc.
Dr.S.Damian
16-07-2004, 22:26
Am sat-i zic compozitia lu' icrele, care este...
100 g
140 kcal
22 g proteine
7 g lipide
1,7 g carbohidrati
restul apa si oligoelmente
Evident exista diferente intre specii.
Care este.
VIOREL67
16-07-2004, 22:41
buna informatia!
eu eram speriat ca icra contine mai mult:D
in conditiile astea si la atatea proteina pe cap de icra..cred ca ma axez sa il mananc pe icra sau icru ..cum ii se spune:D are icra mai multa proteina decat icru?sa stiu ce aleg ca sunt in regim de relifare(adica era vorba de relieful tarii noastre dragiiiiii):D
VIOREL67
16-07-2004, 22:44
...asta calculata in crud..nu prelucrata cu ..habar nu am..(ma refer la ulei si ce dracului se baga in icra:D )
..scumpa proteina din icra..ca la ce stiu eu aia neprelucrata merge cu paine prajita(si aia facuta special) si unt ..sampania nu se pune ..cat si \aerobicul de dupa...
mai bine prefer capsuna (sau capsunoiul)ca este mai cip;)
azazel666
17-07-2004, 08:06
Deci icrele sunt destul de bune nu??? avand in vedere ca la 100 de grame au 22 g proteine shi 7 grame lipide??
Dr.S.Damian
17-07-2004, 09:13
Sunt bune si nu prea... Tocmai din motivul spus de Viorel: la preparare se adauga o tona de ulei. Totusi, daca nu exista probleme cu greutatea sau nu te pregatesti pentru un concurs, din cand in cand sunt binevenite niste icre.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.