PDA

View Full Version : caderea parului

indianuos
24-09-2003, 01:37
Buna seara! Intai de toate vreau sa va felicit pentru treaba buna pe care o faceti.Problema mea cred ca e a multor baieti...aceea a caderii parului.Mie a inceput sa-mi cada parul de vreo 2 luni si am fost la un dermatolog care mi-a dat un tratament dar mi-a spus ca oricum voi ramane chel....Pot face ceva totusi?

Dr.S.Damian
25-09-2003, 11:21
Multumesc pentru felicitari!
Iata ce poti face: incepe de pe acum sa pui bani de-o parte pentru un transplant de par... :D :D
E o gluma sadica, stiu si sper sa nu te superi, iar daca te consoleaza cu ceva, si eu sunt in aceeasi situatie...
Serios vorbind: urmeaza tratamentul prescris de dermatolog (pe care as vrea sa te rog sa il postezi aici – te inregistrezi si dai “post reply” la acest mesaj). Exista multe tratamente care in general intra in categoria cosmeticelor. Ai putea sa incerci un sampon pe baza de cheratina. Toate acestea incetinesc ritmul pierderii parului, dar nu opresc fenomenul. Exista produsul romanesc Revalid, o combinatie de minerale, vitamine si aminoacizi, care are un efect destul de bun, cu conditia sa urmezi o cura de minim 3 luni.

VIOREL67
25-09-2003, 12:11
caderea parului este ereditara parca asa se spune.alopecie sau calvitie(oricum medicina mi-a placut doar sa le vad pe asistente la treaba...)
eu am avut perioade de ma speriam si am observat ca una din cauzele principale este stresul,acum vad ca nu mai sunt probleme,deoarece nu mai sunt stresat:D ,prin simplul fapt ca postez aici.;) unul si al doilea ca traiesc in Romania

JohnnyBravo
25-09-2003, 16:10
Originally posted by VIOREL67
eu am avut perioade de ma speriam si am observat ca una din cauzele principale este stresul,acum vad ca nu mai sunt probleme,deoarece nu mai sunt stresat

nu mai sunt probleme deoarece nu mai esti stresat sau nu mai are ce sa pice?! :D

si ca tot ma includ si eu in problemele astea...rasul in cap (nu tunsul la zero) ajuta?
cel putin pe corp mi s-a intins si ingrosat parul de la ras...poate e valabil si la kelie?:)

Dr.S.Damian
25-09-2003, 16:19
Asa se spune. Nu stiu daca e real sau care ar fi explicatia.

JohnnyBravo
25-09-2003, 16:42
pai atunci...

Originally posted by indianuos

...dar mi-a spus ca oricum voi ramane chel....Pot face ceva totusi?

da! poti face ceva...pt mine macar:D
rade-te in cap si spune-mi rezultatul.

tiii si ce par aveam cand eram "tinerel" acum sunt un adevarat stress pt frizer ca sa nu imi greseasca bretonul cat e de rar...:(

VIOREL67
25-09-2003, 21:58
inca mi-l dau valvoi pe spate:D
cu rasul este vrajala ,cunosc caz ..era stresat saracul..:mad:
JB sa fi si ras si stresat este sinonim cu sinuciderea in masa;)
Nu mai sunt stresat si am specificat si de ce...

Calibra
26-09-2003, 12:04
Rasul parului de pe cap e o reteta extraordinara. Cand zic rasul, efectiv la asta ma refer, va radeti cu lama ca pe fata (nu uitati sa inmuiati bine firele de par inainte cu o spuma de ras). In mod normal daca faceti chestia asta cum trebuie ar trebui sa aveti pielea capului ca de bebelus, fara nici un fir de par la atingere. Iar daca mai faceti in perioada aceasta si un masaj cu usturoi rezultatul e garanta. Eu unul nu am probleme cu parul, dar m-am ras din alte considerente, timp de un an aproape, iar cand mi-a crescut parul la loc, am observat o indesire si o ingrosare a firelor de par, considerabila. Celor ce au probleme le recomand aceasta reteta, inclusiv usturoiul (asta nu am incercat-o, dar am auzit de la cei care au incercat-o ca face minuni).

Dr.S.Damian
26-09-2003, 19:58
Asta sunt eu acum vreo 11 luni...
Cine ride, ala e :)

Hai, cine mai are curajul sa puna o poza?

VIOREL67
26-09-2003, 20:31
mmmmmaaaaaaa aptinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D :D :D :D :D :D :D
oricum da mai bine la imagine decat cea la cravata:D
la asa tunsoare este pacat sa nu treceti pe la mine sa va aplice baiatul meu un tatuaj bengos ...:D

Dr.S.Damian
26-09-2003, 20:52
Sigur, era exact ce imi mai lipsea... :)
Eventual o inima strapunsa si scris sub ea "giNa, T-e iUbeSc " :D :D

Freza de parnaie nu o mai am de mult...

VIOREL67
26-09-2003, 22:42
la asa ceva ma refeream:D

Dr.S.Damian
26-09-2003, 22:53
Mai, Viorele, in sfarsit ti-ai pus si tu o poza in care poate lumea sa-ti vada fatza :D :D

Sayonara, Viorel-san!! :D :D

VIOREL67
26-09-2003, 22:59
mda!singur m-am dat de gol..de la o gluma ,mi-am aratat si fatza..asta este..dar eu macar am par:D ;)

Dr.S.Damian
26-09-2003, 23:07
You are such a sexy beast !! :D
Roarrrrrr!

m.mihai
29-09-2003, 12:26
******:D :D :D

tkx
09-10-2003, 10:05
1) un galbenus + 5 ml alcool( rom , tuica, etc., ideea e ca alcoolul sa nu contina Zahar)+ 4ml ulei de ricin; se bate bine, apoi se aplica pe par si se tine 20 min. se foloseste in loc de sampon.
2) frectii cu ceai de urzica (rad.+ frunze)+ brusture(radacini)
3) frectii cu ulei de ricin + gaz, in parti egale
4) sampoane cu sulf
ultimele 3 sunt din "conditia fizica" de acum cativa ani iar primul dintr-o carte de yoga
Bafta!

P.s. Rasul nu merge intodeaunac u s c a