PDA

View Full Version : buna ziua

Unregistered
24-07-2004, 04:54
multumesc pentru raspunsul dat...v-am intrebat daca orezul ingrasa pt. ca ma duc la o sala ..iar antrenoarea mi-a spus aceasta cura de slabire . 3 zile mananc orez si legume si urmatoarele 3 carne si lactate...aceasta e cura..apoi un prieten care eate culturist si are experienta in asa ceva mi-a spus ca orezul ingrasa..si nu stiam ce sa cred..acum revin cu o alta intrebare...beau suc toata ziua ...asa m-am obisnuit...imi puteti spune daca ingrasa cum ingrasa ..nu stiu ceva legat de sucul pe care il beau ca disperata in loc de apa...am devenit dependenta...nu stiu ce sa fac..cum as putea sa ma las...beau pepsi . antrenoarea mi-a spus ca pepsi simplu(asta beau) nu ingrasa dar eu ma indoiesc si am mai auzit ca ingrasa...astept raspunsul dumneavoastra ..multumesc mult de tot...

Dr.S.Damian
25-07-2004, 20:25
In primul rand ar fi bine sa te inregistrezi fiindca imi displace profund sa vorbesc cu "unregistered"....

In al doilea rand ar fi grozav daca te-ai documenta putin, ca sa intelegi cam cum sta treaba cu slabitul si ingrasatul.
Citeste articolele de pe site si de aici (http://www.doctor.3x.ro)
Nici nu aliment nu ingrasa pur si simplu. Excesul caloric este cel care conduce la ingrasare. Daca ai bea suc toata ziua si nimic altceva prababil ca ai slabi, dar daca mananci normal sau mult si mai bei si suc care are un continut respectabil de calorii sigur te vei ingrasa.

Leon
26-07-2004, 11:31
Incerca cu Pepsi light, Pepsi simplu are in jur de 45 calorii pe 100 ml, deci printr-un calcul simplu: 1 sticla de 330 ml => aprox 150 calorii...destul de mult zic...mai degraba "mananci" jumatate din caloriile astea, decat sa le "bei" :)

Dr.S.Damian
26-07-2004, 21:38
Mai bine sucuri naturale din fructe.