PDA

View Full Version : legitimare&steroizi

Arnold
28-07-2004, 20:11
Mai doctore am inceput sa iau steroizi(NAPOSIM) de doua luni si am ''explodat fratele meu'' de mentionat ca inainte de a lua steroizi aveam 52 kg si 26 la biceps iar in prezent am 34 in biceps.am crescut fratele meu natural nu cu suplimentele voastre amarate de doi lei pe care daca le iei stai pe wc si vomiti acolo.intr-un antrenament de 4 zile pe saptamana iau doua cutii de NAPOSIM si este tare fain.NAPO IS THE BEST.
1.AS dori sa aflu parerea dumneavoastra despre cele mentionate mai sus si cateva sfaturi.
2.CE efecte negative are NAPOSIMUL?
3.CE are NAPOSIMUL in EL de cresti asa de repede(explodezi).
4.Sunt din judetul HUNEDOARA si as dori sa ma legitimez ce trebuie sa fac si unde trebuie sa merg?La noi in judet este vreun loc unde ma pot legitima?
NU sti daca m-am exprimat bine in legatura cu ''a ma legitima'' dar sti dumneavoastra la ce ma refer.

Dr.S.Damian
29-07-2004, 14:26
"Fratele meu", atata timp cat te exprimi in felul asta si ne tratezi cu dispret superior, ca sa nu mai zic ca incalci flagrant regulile forumului, nu vei primi nici un raspuns de la mine...
Te rog sa iti reconsideri atitudinea, altfel nu esti binevenit aici...

Devoratorul
04-08-2004, 18:30
Aici e lumea sportului!Nu in salii de tampiti care fac acest sport de rusine!
Federatie?Legitimare?
Pai cine crezi ca va accepta un dopat?!Doar daca nu a aparut vre-o noua federatie a dopingului!Sau poate ca vrei sa concurezi pt. Olympia si sa-l bati pe Rony?!
Frate!:cool: Cara-te acasa si uitate cum dupa o saptamana de pauza dfara Napo ajungi un schilod cu 25 in brat!:D m a d
Si respecta-i pe cei cu care vorbesti!(mai ales ca DOMNUL DAMIAN e DOCTOR ba!.....pustiulica!)m a d m o t o r

nightmare
04-08-2004, 19:06
salajan!ma jjjjmechere!ai grija cum flegmonezi pe aici ca nu esti la tin` in carter!Asta ca sa intelegi!baga si decanofort si efendrina!da,daca vrei incearca si supradoze de 1000 de pastile de naposim!Ia si de la parazitii:,,Daca eram farmacist si cumparai calmante...te-mbarligam sa bagi in tine anabolizante!,,Ia zi ,,fratele meu,,..,,sa moara mama,, si daca ai crescut ce propui?lasa-te o luna fara antrenament sa vezi ca n-ai mai mult de 18 in brat!esti mare?dar cu ce?aia nu-s muschi!sunt doar niste baloane!
Si uite o modalitate mai buna,GIGI:fa niste implanturi de silicon!
Auzi!,,mai doctore,,!Macar omu` asta a citit cateva carti!tu nici macar de dragul diversitatii!Si cum adica in mod natural dobitocule?suplimentele alea,daca te intereseaza sunt lente ca efect!dar daca te lasi de sala inca ramane pe tine muschii!si ce luai ma?ca daca nu-ti place proteina,creatina si atele de ce nu le asigurai tu dint-o alimentatie super dotata!ca pana la urma asta sunt suplimentele pe cale naturala!ca iei proteina/ca iei mancare cam tot aia e,doar ca proteina e numa` proteina nu si alte chestii de care n-ai nevoie!si la asta te ajuta ,,suplimentele de doi bani,,!
Vezi cum vorbesti cu Damian!Ca nu te vad in masura sa umblii cu nasul pe sus!Ai grija mai copil tampit care te-mbraci la genu` rap,dar asculti manele!Faci raperii de ras!Sa nu zicem si intreaga rasa umana,care deja e cu e!Mai ai si numele de ,,Arnold,,!Nesimtire!Nici macar a mia parte nu esti din ceea ce a fost si este el!Si vezi din nou ce depitezi pe forum!Sa n-ai probleme!

g u n s :: : :::: m u l t i
ps:ma scuzati domnule Damian pt. limbajul abuziv din acest text!daca dumneavoastra sunteti de parere ca nu merita acest ,,om,, sa mai citeasca asa ceva puteti sa-l cenzurati putin/sa nu-l postati.ma scuzati inca o data!

Devoratorul
04-08-2004, 19:59
De ce intrebi ce efecte are dupa ce-l iei?:confused:
Daca esti asa destept puteai sa citesti prospectul!:D
AAAAA!De abia astept sa-ti dea DOMNUL DOCTOR DAMIAN(tine minte ce fel e scris) peste 2 -3 ani sfaturi pt. boli de ficat si alte chestii!
PS.Ma dezgusta cei ca tine!v o m a

Dr.S.Damian
05-08-2004, 10:27
Alo, ce e cu voi oameni buni?
In principiu, apreciez ca mi-ati tinut partea, dar in mod sigur nu sunt de acord cu genul asta de replici.
Asa ca voi inchide subiectul asta si il voi sterge peste ceva timp.