View Full Version : Volkova Julia Olegovna
nightmare
01-08-2004, 10:05
k i s s
Dr.S.Damian
05-08-2004, 21:28
Mai cosmarule, cati ani ai tu de fapt?
Si cine e fatuca asta care iti stimuleaza tie secretia de testosteron?
Eu chiar n-am auzit de ea.
nightmare
07-08-2004, 08:11
Julia?nu-mi stimuleaza nici o secretie de ce spuneti dumneavoastrea.Imi place tipa!Uita-te pe celalalt post!Sunt niste tentative de portrete!E una din solistele de la fosta trupa t.A.T.u.;acum s-au reunit sub numele de t.E.M.a.:) Ma-i am pe cineva pe care o plac:PINK(de ea ai auzit?)
Cati ani am?nu prea stiu cu siguranta!Dar banuiesc ca nu voi ajunge la maturitate!(daca la asta va refereati)
JULIAk i s s
nightmare
07-08-2004, 14:01
am tastat de m-am rupt in patru!scuze!
Devoratorul
07-08-2004, 16:08
HA hA!.....ha!:D m o t o r m a d s a d i c
JohnnyBravo
09-08-2004, 09:34
Originally posted by nightmare
Julia?nu-mi stimuleaza nici o secretie de ce spuneti dumneavoastrea.Imi place tipa!Uita-te pe celalalt post!Sunt niste tentative de portrete!E una din solistele de la fosta trupa t.A.T.u.;acum s-au reunit sub numele de t.E.M.a.:) Ma-i am pe cineva pe care o plac:PINK(de ea ai auzit?)
Cati ani am?nu prea stiu cu siguranta!Dar banuiesc ca nu voi ajunge la maturitate!(daca la asta va refereati)
JULIAk i s s
dar crezi ca ne intereseaza ce formatii iti plac tie? tatu, tema, pink care-s astia? vag parca mi-a trecut pe la ureki acest "tatu"....
asa din cate iti aduci aminte sau cu certificatul de nastere in mana(sau, ai buletin?:rolleyes: ) , in ce an te-ai nascut?
nightmare
09-08-2004, 10:49
,,Hu!Ha!Mama!Man I`m sexy!,,
Buna Bravo!Ce vant te aduce in Pustie?
Nu pot raspunde la intrebarea cu anul!Chiar nu stiu!buletin am avut!Si certificat de nastere,tot asa!am avut!acum nu mai am!n-am nevoie!de ce sa port identitatea aleasa de altul?imi pot alege singur o identitate!nu?precum am si facut:,,the insanity angel:nightmare,,a n g e l !frumos!nu?desi as fi preferat mai mult inexistenta!,,nimeni,,!dar ce sa-i faci daca nu te intreaba nimeni daca doresti sa existi/nu?ei se f... si hop apari si tu!asa din greseala!c a p z i
As zice ca am intre 12 si 18 ani!nu stiu,dar e ceva.
ps:-parca e mai buna poza asta!dar de ce le faci alb-negru?pt. a sublinia mai bine muschii?w h a t
JohnnyBravo
10-08-2004, 09:47
vad ca si Florin Uceanu stie cine-s tatu astia...am citit si eu nr din iunie.
cosmar, imi plac pozele a/n
nightmare
10-08-2004, 18:35
care ,,astia,,?(sunt ,,astea,,)care poze?
JohnnyBravo
11-08-2004, 20:17
astia, astea...mai conteaza ? :D
Originally posted by nightmare
ps:-parca e mai buna poza asta!dar de ce le faci alb-negru?pt. a sublinia mai bine muschii?
oricum fata e groaznic de urata, care e diferenta intre simpatica si draguta ? m o n a
nightmare
12-08-2004, 09:30
vezi dex-ul!si cum adeca fata e groaznica?:confused:
stii cum se spune: GET A LIFE!!!!!!!!!!:D
radu_bivol
06-12-2005, 20:49
o scuip intre ochi pe T.a.t.u m.a.t.a sau mai stiu eu cine cu playbacku lor
dude....care e legatura lu' asta de la tatu sau cum se mai cheama cu muschii,antrenamentele ,etc.Ce vrei sa subliniezi cu pozele tipei?What's the point?Incerca sa te formulezi cu "subiect" si "predicat",eventual putina coerenta in gandire si exprimare.....nu ne mai pune mintea pe "moate":D
Devoratorul
07-12-2005, 16:12
NU VA MAI OMORATZI CA TPUL NU MAI INTRA PE ACEST FORUM!:rolleyes:
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.